cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Glava

clock-img

18.02.2008, 09:52

clock-img

Anonimen

Dajte pomagajte mi!!!!! Včeraj popoldne me je ful začela boleti galva. Pojedla sem en naprosyn in ni pomagalo nič. Sem vzela še eno tableto (nimam pojma kakšno, ker mi jo je mami dala). In ni pomagalo nič. Bolela me je glava, oči, še vsak zob posebej sem čutila. Sem se spravila že ob 7 zvečer spat. Pa sem se lepo namestila, potem pa mi je naenkrat postalo slabo. In sem še od bolečine bruhala. Zjutraj sem ob 8 vstala. In glej ga user posted image  še vedno me boli glava. Pojedla sem naprosyn in nič ne pomaga. Kaj naj delam? Kaj naj jem? Moram se učiti ker imam izpit in se zaradi tega user posted image  ne morem. Pomagajte mi!!! Če ne sem mi zmeša od te bolečine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2008, 09:54

clock-img

pijja

pencil-img

356

Na obisk k zdravniku pojdi.

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

18.02.2008, 09:58

clock-img

Janya

pencil-img

547

Tole se sliši kot migrena vsaj vztrajnost glavobola in bruhanje.

clock-img

18.02.2008, 10:18

clock-img

lelčy

pencil-img

336

kakor si opisala, bi tudi jaz rekla da gre za migreno. probaj vzeti aspirin migran(2 tableti hkrati), se dobijo v lekarni brez recepta.

clock-img

18.02.2008, 11:02

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

lahko da gre za angino. Moj mali jo je imel en teden nazaj. Bolela ga je dva dni samo glava, pa vrtelo se mu je da je bruhal,  pa noben tablet ni prijel, šle 2 dan se je pojavila tud vročina.

Jaz bi šla do zdravnika.user posted image  pa srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem