cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ginikolog-inja na Štajerskem

clock-img

23.11.2013, 08:36

clock-img

Petruška20

pencil-img

3

Zdravo.

Jaz bi vas pa prosila za nasvet... vaše izkušnje... vaša mnenja...

Sem se preselina na Štajerski konec in bi bilo dobro, da bi zamenjala ginikologinjo, da se ne vozim čez celo Slovenijo, kadar moram na pregled (sploh v nosečnosti ni ravno prijetno).

Skartka, kje bi bila kakšna "dobra" ginikologija na Štajerskem (da te pregleda, da ji ni težko napisat recepta, pa čeprav "samo" Canesten,...)... seveda, pa da sprejema še nove paciente...

No, načeloma je lahko tudi ginikolog, vendar bi raje imela žensko zdravnico.

Lep pozdrav

clock-img

23.11.2013, 09:39

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Štajerska je velika. Kateri konec pa te zanima? V Velenju je super dr. Korana Kuštrin.

clock-img

23.11.2013, 12:02

clock-img

Neli81

pencil-img

248

oj,

V Šentjurju je super ginekolog dr. Filip Simoniti. tud men je blo na začetku neprijetno, ker je moški, ampak je res fajni.

Ne vem pa če sprejema nove paciente.

clock-img

24.11.2013, 19:45

clock-img

Tjassi

pencil-img

45

v mariboru je dobra Mojca kopše-berčič ..meni je full vredu..skoz me je pregledela..v nosečnosti mi je nardila več uz,ko jih baje nekateri..jaz sem full zadovoljna z njo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem