IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
jaz imam ginekologinjo na ptuju - Kolarjevo. Je mnogi ne marajo, midve se pa razumeva. Moja mami in sestra pa imata Šučurja in ga ne moreta prehvaliti, tako da...
Ja,tega dr.Šučurja zelo hvalijo,bila sem pa tudi sama 1x pri njem in ga moram tudi sama pohvalit. Ko sva se prvič srečala se je vsat,mi podal roko in se predstavil
,res zelo prijazno in seveda redko,da se zdravnik takole predstavi.
Sicer je pa bila moja ginekologinja dr.Kolarjeva in sem bila nasplošno zadovoljna,vse do moje druge nosečnosti,ko si je gospa doktor namišljla vedno nove in nove težave pri mojem še nerojenem otroku. Vso nosečnost sem preživela v strahu,a so se njene besede izkazale za neresnične. No recimo govorila je,da je moj otrok dosti premajhen in zaostaja v rasti,pa da ima vodeno glavo....pa velik je bilo tega.
Je pa bil normalno velik in težek ob rojstviu:3360g in 52 cm(a je to full malo??)
Tistega kar pa je bilo res pomembno in zaradi česar se je po porodu boril za življenje pa ni videla,čeprav se baje zelo lepo vidi na UZ(če seveda pogledaš)
Po porodu sem šla še samo 1x k njej,da sem ji povedala vse kar mi je ležalo na duši
,potem sem jo pa ucvrla vstran od nje!