cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gel za pranje perila iz mersejskega mila

clock-img

13.12.2009, 15:46

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Po tistem receptu iz teme Natur milo sem naredila ta gel. Se pa noče lepo razmešat oz. je nehomogen. Gina, a je tebi uspelo rešit? Sem hotla nadaljevat kar pod uno temo, pa je zaklenjena.

clock-img

13.12.2009, 18:06

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Jaz ga še enkrat malo segrejem, toliko, da je bolj tekoč, in mešam, mešam, mešam... Potem je ok

clock-img

13.12.2009, 19:06

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, ves čas uporabljam tale gel. Meni je super fajn. Ne obremenjuje okolja, ni shranjen v plastiki (ga dajem v steklene kozarce), je poceni in v redu opere.

Z gelom je stvar takale:
Ko ga naribam in zmešam s toplo vodo, ga isti dan še parkrat premešam, potem ga pa kar pustim en cel dan, lahko tudi dva. Naslednji dan postane čisto trd. S kuhalnico ga moraš dobesedno prepikat, potem pa ko nastanejo kot kosi, še kar tolči, in nastane zmes, mehka zmes. Nič ni treba vode dodajat. Vse skupaj jaz par dni pustim v stanovanju, na toplem, ne nesem še v klet oz. pralnico (če daš na mrzlo, ti lahko spet trdo rata, potem moraš pa spet mešat . Pa še malo premešam čez par dni in to je to. Ključnega pomena se mi zdi tole stanje na sobni temperaturi. Ne uporabljaj že drugi dan, ker to še ni to. Pa fejst zmešaj, pretolči. Res se stvar zelooo vleče, tako da moraš pazit, ko v stroj vlivaš. Zgleda pa ko spermauser posted image user posted image .

clock-img

14.12.2009, 11:07

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Sej naredila sem ga že, sam razmešat se mi noče lepo. Bom še probala. Hvala obema.

clock-img

14.12.2009, 13:26

clock-img

Eko Vila

pencil-img

214

Adelina lahko probate narediti milo tudi po tem receptu:

http://www.ringaraja.net/doma-izdelan-pralni-prasek_2201.html

Srečni trenutki štejejo!

clock-img

15.12.2009, 16:03

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Sej naredila sem ga že, sam razmešat se mi noče lepo. Bom še probala. Hvala obema.

A si ga probala raztolči? Dobesedno s kuhalnico tolčeš gor, tudi pri meni ni nič drugače. Trd za rezat z nožem drugi dan. Normalno je to. Potem ga rezrežeš ali tolčeš gor s kuhalnico tako dolgo, da postane zmeraj mehkejši in mehkejši in ga končno lahko mešaš. Pa še potem ga moraš fejst ornk mešat nekaj časa, da postane tekoč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem