cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gazanija-ali katera pozna??

clock-img

24.04.2008, 16:40

clock-img

fusia

pencil-img

612

Danes sem v vrtnariji videla gazanije, tako so mi všeč da jih bom verjteno kupila za nekaj korit. Samo jih ne poznam pa se ne bi rada zašila, če so slučajno preveč zahtevne jih raje ne kupim, ker mi bodo gotovo šle k vragu. Torej če katera kaj ve, se priporočam: ali so primerne za sonce/senco, ali potrebujejo veliko vode, gnojenja, odstranjevanje cvetov...

Hvala za pomoč user posted image

clock-img

24.04.2008, 17:03

clock-img

Anonimen

Nekaj lahko prebereš tu: http://baza.svarog.org/agronomija/gazania.php

Bom pa mamo vprašala danes, ima milijon rožic, čist možno, da je tudi ta vmes, če mogoče kaj ve.

clock-img

24.04.2008, 17:04

clock-img

Anonimen

Pa še sem našla (uf, ful lepe rožice): http://mojcvijet.hr/content/view/265/48/

clock-img

24.04.2008, 18:07

clock-img

gala

pencil-img

301

Nezahtevne so, samo veliko sonca jim daj, pa bodo srečne.
Veliko veselja ti želim!

clock-img

24.04.2008, 21:33

clock-img

fusia

pencil-img

612

Hvala, bom verjetno kar kupila user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem videla, da so različnih barv, jaz sem videla take živo oranžne, res divja barva, zato so mi tako padle v oči, ker oranžnih rož tudi ni veliko.

clock-img

26.04.2008, 19:30

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Res so lepe, si še mene navdušla.user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

29.04.2008, 13:28

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem jih lani večinoma vse populila ven, ker sem mislila, da je plevel. Bile so v zemlji še od prejšnjih lastnikov hiše. K sreči jih je par ostalo in so čudovito cvetele. Na vrtu, ne v loncih. Letos so že spet ven prišle, se jih veselim, nisem vedela, da so trajnice.

clock-img

29.04.2008, 15:14

clock-img

gojska

pencil-img

1128

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jaz sem jih lani večinoma vse populila ven, ker sem mislila, da je plevel. Bile so v zemlji še od prejšnjih lastnikov hiše. K sreči jih je par ostalo in so čudovito cvetele. Na vrtu, ne v loncih. Letos so že spet ven prišle, se jih veselim, nisem vedela, da so trajnice.

dej še kam mal gnoja vrž, bog ve kaj ti bo še prikukalouser posted image user posted image user posted image
tko sem jest mela enkrat en vrt, sama presenečenja

clock-img

29.04.2008, 16:12

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ha, ha, a veš da je res....letos sem pogruntala, da sem lani tudi vse orlice zamenjala za plevel, pa polovico pijavčnic, ki so tako lepe, pa hvala bogu jih je ogromno. Edino šmarnice sem pustila na miru, pa primule, pa narcise, pa irise, ker tiste že težko zamenjaš s čim drugim.user posted image  

clock-img

29.04.2008, 19:36

clock-img

Anonimen

Fusia, a veš, da si tudi mene premamila user posted image . Danes sem se šetala po merkurju, zagledam te gazanije in so že 4 v vrtu user posted image user posted image user posted image .

clock-img

05.05.2008, 20:49

clock-img

fusia

pencil-img

612

Gina, ali si prepričana, da so trajnice user posted image

Sem posadila in so res lepe. Malo je pa res škoda, da se cvetovi zaprejo ob dežju in v mraku.

clock-img

17.05.2008, 19:36

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

pri nas se prodajajo kot enoletnice, piše pa, da so lahko tudi trajnice: http://baza.svarog.org/agronomija/gazania.php.
meni še nikoli niso uspele prezimit zunaj.

clock-img

17.05.2008, 22:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Sem vprašala, pa pravijo, da je enoletnica, da pa se lahko zgodi, da se zaseje sama. Nimam pojma. Lani sem imela 3 komade, ki so prišli od kdo ve kod na mojo gredo, kjer je bilo že prej vse sorte od grmov do rož in so lepo cvetele. Res pa je, da so cvetele šele zelo poleti, nič prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem