writing-img

Gardaland in centimetri

clock-img

27.04.2013, 16:37

clock-img

davidexon

pencil-img

1

Nekaj me zanima in sicer gremo drugi teden v petek v gardaland in me zanima sledeče.. Omejitev na raptorju.... je 140 cm če je moj sin velik 137 cm bodo komplicirali ali bi kamot lahko šel na raptorja? Hvala za odgovore.

clock-img

28.04.2013, 10:09

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Omejitev v centimetrih ni "kompliciranje" ampak zgolj ukrep za zagotavljanje varnosti tvojih otrok. In ja, so striktni in prav je tako.

clock-img

29.04.2013, 14:54

clock-img

Jana.Zi

pencil-img

8

IZVIRNO SPOROČILO: davidexon

Nekaj me zanima in sicer gremo drugi teden v petek v gardaland in me zanima sledeče.. Omejitev na raptorju.... je 140 cm če je moj sin velik 137 cm bodo komplicirali ali bi kamot lahko šel na raptorja? Hvala za odgovore.

ali ima toliko cm bos ali s supergami?
drugače iz osebne izkušnje, nam so za debeline prsta, ki je manjkal malemu zavrnili vstop na jungle rapids par let nazaj, no pol sva ga preobula in šla poskusit kasneje še enkrat in je šel lahko gor, je pa rekel tam gospod da na takih vodnih ni problem cm al dva; bolj je problem na teh visokih adrenalinskih zadevah

clock-img

30.04.2013, 20:39

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Seveda, ker te varovalo ne zagrabi, če si nižji od predpisanega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem