cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gardaland - kje ugodna nočitev?

clock-img

22.03.2006, 13:26

clock-img

malicki

pencil-img

466

Za prvomajske praznike (konec aprila) planiramo izlet na Gardsko jezero, za 3-4 dni.
Dve leti nazaj sva sicer že bila s partnerjem tam sama in sva kampirala. Tokrat pa kampiranje ne pride v poštev, saj bo z nama tudi otrok, pa še jaz noseča user posted image  
Na internetu sem že nekaj brskala, lani sem opazila v kampih majhne bungalove. Ali mi lahko kaj priporočite?
Zanima me tudi, če ve kdo še kakšno kakšno drugo ugodno varianto? Kakšen kontakt mogoče? Naj povem da ne kompliciramo in nismo izbirčni.

Zanima me tudi ali ste naredili rezervacijo - jaz z otrokom in noseča ne bi ravno na slepo dol hodila. In ali sploh naredijo rezervacijo za 2 ali 3 nočitve?

Hvala za pomoč in dobro voljo user posted image

LP

clock-img

22.03.2006, 13:28

clock-img

malicki

pencil-img

466

Aja - naj še dodam da je naš glavni cilj Gardaland, tako da bi bilo fino imeti nastanitev nekje v bližini, ni pa pogoj.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem