cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Garažna vrata

clock-img

01.11.2010, 21:58

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Pozdravljeni!

Se kdo spozna na dvižna garažna vrata? Moj me je končno uslišal in bomo zamenjali garažna vrata. Želim si dvižna (ne rolo) vrata z daljincem (dvema). Sedaj pa sploh nimam ideje kje naj začnem z iskanjem ponudb. Mogoče kdo ve za kakega ugodnega ponudnika? Sem pa z okolice Škofje Loka.

Hvala za odgovor!

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

02.11.2010, 07:40

clock-img

urška

pencil-img

3136

sicer nimam konkretnih izkušenj, ampak tukaj je nekaj linkov:

http://www.tehrol.com/garazna-vrata?gclid=CLqw77DCgaUCFVcj3wodtmAw8Q

na enem forumu sem pa našla, da tele zelo hvalijo:

www.vratko.com

clock-img

02.11.2010, 09:55

clock-img

Anonimen

Jaz sem šla kar na google, najdla par firm, poslala svoje povpraševanje in zahteve, potem so mi poslali nazaj. Je pa tako, da se cene določenih firm vrat  spreminjajo od ponudnika do ponudnika, tako, da je boljše vprašati na večih mestih.

clock-img

02.11.2010, 18:22

clock-img

Anja25

pencil-img

203

MKL-sistems in Šenčurja pri Kranju. Preverjeno dobro. Imamo 5 njihovih dvižnih vrat (hiša, delavnica) in smo zelo zadovoljni in tudi prijazni so zelo.

clock-img

03.11.2010, 15:20

clock-img

morje10

pencil-img

186

http://www.matjaz.si/ imajo garažna vrata Hormann. Letos smo širili garažna vrata in smo zamenjali vrata (prej smo imeli iste firme dvižna), sedaj pa rolo in smo zelo zadovoljni. Prejšnja dvižna vrata smo kupili leta 2004 in smo jih dali kolegu - izgledajo kot nova. Tudi z motorjem nismo imeli nikoli nobenega problema in smo starega kar obdržali.

clock-img

04.11.2010, 08:17

clock-img

petea

pencil-img

5336

MKL Šenčur

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem