cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gap vs. Next

clock-img

26.09.2011, 13:55

clock-img

mojca*

pencil-img

533

izkušene, kje več naročate? kakšna je kvaliteta?
odločam se med eno in drugo stranjo, naročala bom prvič, zanima me pa tudi ali je pri Gaš-u za plačat kaj carinskih stroškov, glede na to da so cene v $ ?
piše da je za naročilo nad 50$ celo brez poštnine....

hvala za vaše izkušnje.
lwep pozdrav, mojca

clock-img

26.09.2011, 14:47

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Predvidevam, da si gledala Gap USA, kjer je free shipping zgolj znotraj ZDA. Imaš tudi Gap EU, kjer so cene v GBP. Poznam oboje, kupovala do zdaj vedno v živo, nič online in oboje je super. Odvisno pač od trenutne ponudbe, cen...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

26.09.2011, 20:38

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Če naročaš na www.gap.eu, ni carine. No, preko ameriškega Gapa sploh ne moreš v Evropo naročati.
Po mojem mnenju je Gap boljša kvaliteta kot Next.

clock-img

26.09.2011, 23:22

clock-img

jullie

pencil-img

665

..če boš slučajno naročala preko Gap-a se javi, ker imam še en popust do konca septembra za koristit oz. imam kodo za zastonj poštnino..prišparaš 10 funtov..pa je škoda, da bi šlo v nič..

clock-img

27.09.2011, 11:17

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Gap in Next imata OK kvaliteto, mi je pa Gap bolj pri srcu. Moraš pa gledat gap.eu.

clock-img

27.09.2011, 14:37

clock-img

mojca*

pencil-img

533

punce, hvala za vse odgovore:)
kako pa je potem z računom, če so cene v funtih? a je v evrih ali kako?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem