cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gabriel bo dobil sestrico

clock-img

20.08.2004, 10:20

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

baje:duda::duda: (smo izvedeli včeraj na ultrazvoku). Za vse ki še ne veste-novembra dobimo družbo:duda::duda::sloncek::sloncek:

lp, Mojca

clock-img

20.08.2004, 16:38

clock-img

Anonimen

:bravo:Moyca:bravo::bravo:9nebesa9nebesa:love::love::duda::duda::roza::roza::rozica::rozica::darilo::darilo::angel::angel:

clock-img

23.08.2004, 10:07

clock-img

tamala

pencil-img

69

Blagor vam! :((:((Tudi nas v drugo strašno firbec matra, pa sploh ni šans, da bi vedeli. V čet. smo bili na UZ; videli smo vse organe, hrbtenico, usteca, ki so se premikala, nosek... Ko pa smo hoteli med noge pokukat -več sreče prihodnjič!:zmeden::(
Je nogice tako skupaj tiščal/a, pa se je G. ful trudila z vseh strani... nič. Ostaja zavito v tančico skrivnosti.:grrr:
No, Timi me je potolažil, ko je gledal slikico z UZ, je rekel mami, pa to je Klara na sliki, jaz vidim!;)9nebesa
No, srčno upamo, da bo tako.

d, 22t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem