cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Furminator krtača

clock-img

06.04.2010, 18:51

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Kje bi jo najbolj ugodno kupila. Bi pa rabila majhne dimenzije(za yorkija in mačko)?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

06.04.2010, 21:01

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz sem jo na E-bayu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.04.2010, 21:22

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Cena?

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

07.04.2010, 09:35

clock-img

Anonimen

Poglej na pesjanar.si  V temi furminator je objavljena neka stran, kjer je cena dosti bolj ugodna od prvotne.

clock-img

07.04.2010, 17:19

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Cena?

pojma nimam, je že kako leto od tega. se pa spomnim, da je bila bistveno ugodneje kot v trgovini.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.04.2010, 21:37

clock-img

uhica

pencil-img

2

Furminator lahko kupiš na kateri od internetnih trgovin, od fizičnih pa v Mr.Petu.
Naj te pa opozorim, da za jorkija ni primeren, saj nima poddlake. Furminator pa je namenjen izčesavanju poddlake in tako primeren za krarkodlake, resaste, srednjuedlake pse, dolgodlake pse ipd, za pulje, jorkije, maltežane in ostale pse brez poddlake poa ni primeren.
je pa zato super za 90% mačk (izvzemam razne vrste golih in kodrastih mačk)

clock-img

12.04.2010, 08:42

clock-img

Anneda

pencil-img

72

Prejšnji teden sem kupila furminator small za našega mačkona. Cena se mi je zdela res ugodna 15 evrov + poštnina. Sem pa naročila tukaj: http://staramama.com/search.php?query=furminator

Dobila sem v 2 dneh in sem s krtačo zelo zadovoljna. Upam, da sem ti kaj pomagala.

clock-img

12.04.2010, 18:07

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: uhica

Furminator lahko kupiš na kateri od internetnih trgovin, od fizičnih pa v Mr.Petu.
Naj te pa opozorim, da za jorkija ni primeren, saj nima poddlake. Furminator pa je namenjen izčesavanju poddlake in tako primeren za krarkodlake, resaste, srednjuedlake pse, dolgodlake pse ipd, za pulje, jorkije, maltežane in ostale pse brez poddlake poa ni primeren.

Kaj pa za beagle? A deluje furminator podobno kot trimer (se pravi puli oz. trga dlake?)?

clock-img

23.04.2010, 09:40

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Jaz sem si kupila najmanjši furminator (zaradi visoke cene) in je kar učinkovit, edino kar me moti je statični elektricitet, celo se sliši pokanje... Ne vem če se to vama dogaja?

clock-img

23.04.2010, 09:56

clock-img

water lily

pencil-img

806

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

IZVIRNO SPOROČILO: uhica

Kaj pa za beagle? A deluje furminator podobno kot trimer (se pravi puli oz. trga dlake?)?

Poddlako redči.

Jaz mam za mačke. Deluje. Če mi celo rata mačko ujet pa jo "počesat"user posted image

clock-img

29.04.2010, 11:14

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

Jaz čakam, da prispe po pošti, sem ga pa na ebay-u naročila pred kakimi 10 dnevi.
Upam, da bo vsaj enemu psu tiste dlake "pocufal", ker mi dva dlakata stanovanje, lahko spletem deko.

clock-img

04.05.2010, 20:51

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

evo, je prišel Furminator. kupila sem ga na ebay-u, stal je 8 evrov (skupaj s poštnino). mislila sem, da je to bolj kr neki, vendar ima tudi konkretno težo (težji od običajne krtače)
dlake nisem še toliko videla v svojem življenju, zares je bolj gladka, pomoje pa bom morala ene parkrat pse počesat, da bom vse pobrala dol, ker kar ni konca.
Zanica, ful čudno da ti poka, meni nič ne poka, ker je itak del s katerim se češe, kovinski.

< Sporočilo je popravil LoCa -- 4.5.2010 20:52:20 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem