cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

****sije

clock-img

12.06.2007, 09:58

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Tako lepo mi cvetijo v senci, samo kaj ko sem opazila na cvetovih take zelene male živalce, ki jo imajo očitno namen požreti. user posted image  Kako naj jih premagam, s čim naj jih špricam. Trenutno sem zamešala skupaj cet, kis in vodo, nasvet stare mame. Če imate še kakšnega, je seveda dobrodošel.
Pa hvala v naprej.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

12.06.2007, 13:10

clock-img

san

pencil-img

4176

jst jih kar z roko dol poberem

bolj zoprne pri ****sijah so pa tiste bele zadeve, ki so kot neke vrste metuljčki in se spravijo na popke in jih težko ujameš ker letijo oz. skaačejo

clock-img

13.06.2007, 19:24

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Ta beli metuljčki se imenujejo rastlinjakov ščitkar, v rastlinjake postavijo ****sijo ravno zato, da če je metuljček notri, prileti zihr na ****sijo!
Povprašaj v kakšni agrariji, Kaliji..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

14.06.2007, 19:22

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz sem imela ****sije lani in so mi jih ves čas napadale uši. Proti njim sem se lotila kar z Biokillom.

clock-img

14.06.2007, 21:09

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

bamby - a pa je blo uspešno, a so ti lepo cvetele dalje?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

15.06.2007, 19:58

clock-img

bamby

pencil-img

4007

A veš, da sem proti koncu sezone porabila že cel Biokill, pa sem sklenila, da novega ne kupim več, pa čeprav bo konec z njimi. Pa ni bilo in ravno tako so bile še ker lepe naprej do konca.
Ampak zate je zdaj pa vseeno prezgodaj, da bi jih pustila ušem za poslasticouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem