cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fotograf na Celjskem

clock-img

07.07.2009, 23:18

clock-img

Sončnica1

pencil-img

39

Pozdravljene!

Pa je le prišel čas o poizvedbah za fotografe za poroke. Zanima me, kateri so dobri in hkrati tudi ne cenovno preveč "zasoljeni" fotografi v celjskem okolišu? In kakšne izkušnje imate z njimi?

Že vnaprej hvala za vse informacije!

Na materinski dan se nam je pridružil Erazem! :)

clock-img

07.07.2009, 23:25

clock-img

orhidcs

pencil-img

47

pozdravljena, jaz osebno ti priporočam foto Zorin iz Rogaške Slatine, so zelo profesionalni in se potrudijo. Lahko ti povem da slikajo tudi za kataloge, modne revije.... tudi sama z njimi sodelujem. Cenovno so kar ugodni saj računajo slikanje poroke tam nekje pkrog 400€. Lp 

clock-img

07.07.2009, 23:37

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Priporočam Foto Peter iz Šentjurja pri Celju, nama je naredil izvrstne slike, cena ugodna.

clock-img

08.07.2009, 07:34

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Jaz pa ti priporočam Škorjanc Tomaža iz Prebolda dela izvrstne albume in prav tako slike. Nam slika vse od krsta do letnih družinskih albumov men je zakon.user posted image

Lp

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

09.07.2009, 15:46

clock-img

Sončnica1

pencil-img

39

Hvala za vse predloge. Sem že malo klicala okoli in mislim, da sem že našla pravega. :) Hvala.

Na materinski dan se nam je pridružil Erazem! :)

clock-img

18.07.2009, 21:05

clock-img

LenaG

pencil-img

349

za primerjavo lahko pogledaš tudi na  http://www.trenutkisrece.si

Tisa 17.08.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem