cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fleki na opranih cunjah?

clock-img

05.04.2011, 09:06

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Opažam, da se mi vedno na opranih cunjah, na kaki majci, body-u pojavijo taki temni fleki, pa ne morem ugotovit od česa so? Prebrisala sem boben, pa ni, edino kar mi pade na pamet so še bio wash kugle, da bi spuščale take fleke, samo mi je pa tko nelogično, da bi iz tistih luknjic, nastali taki večji temno sivi fleki user posted image

Kaka ideja s kje so še lahko ti fleki?

clock-img

05.04.2011, 10:24

clock-img

madona77

pencil-img

229

Morda je prepoln stroj? Če je preveč cunj v stroju, se ne spere lepo.

clock-img

05.04.2011, 10:36

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Imam enako težavo. Pa tudi ne vem od česa. Pa sprat se jih tud ne da več, tako da so samo še za vstran user posted image .

clock-img

05.04.2011, 11:30

clock-img

mini86

pencil-img

6050

no js sm zafrknla en tak lep rumen pulover od sina..pa mi tud ni blo jasn od kje pol mi je pa kapnl..

js dajem vse barve skupi in dam zmeri un listič zravn..zdj pa loh se je zgodilo da medtem ko so cune čakale da jih dam v sušilca je loh kera vseeno kaj spustila in seveda rumena barva je to takoj postkala..druge ne vidim..

mam pa samo tisto rumeno tako..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

21.04.2011, 10:09

clock-img

naja17

pencil-img

2696

No, jaz sem pogruntala... Od kugel je, ker razpade tista zadeva notri in pol mi fleke dela.... Jezna k user posted image , moj je pa račun stran vrgu....

clock-img

21.04.2011, 12:29

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

AHAAAAAAAAAAA a zato prihranis pri nakupu praska, ce peres s temi kuglamiuser posted image
(ce je potem vse za procuser posted image  jasna stvar...)

racun al ne-v stacuno, kjer si jih nabavla, izves, kdo je proizvajalec/uvoznik pa ornk halo zagnatuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem