cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fizioterapija Soča

clock-img

28.02.2010, 20:37

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Ojla, a mi mogoče katera lahko pomaga z informacijo, kako priti do fizioterapije v Soči (regabilitacijski center Ljubjana) ?
Zdej hodiva na FT v naš zdravstven dom, ampak imava samo 1x na mesec, ne vidim nobenega napredka, za Sočo sem pa slišala same pohvale.
Hvala za ideje.
Pozdravček.

clock-img

28.02.2010, 22:19

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ne vem, koliko poznaš Lj. - to je zraven ljubljanskih Žal. Če se pelješ iz Bežigrajske strani, je to na levi strani malo pred krožiščem za Žale.

Zelo pohvalijo tudi Tatjano Breznik, jaz sem Nika hotela peljati tja, ker sva toliko časa čakala na prvi pregled v RA, pa potem ni bilo treba, slišim pa same pohvale.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 28.2.2010 22:34:02 >

clock-img

28.02.2010, 23:22

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Katy78, bolj sem mislila, kako se naročiti tjauser posted image user posted image Ker stanujem skoraj zraven user posted image ampak razvojna P mi je dala napotnica za NFTH v našem zdravstvenem domu, jaz bi šla pa raje v Sočo, pa moraš imet baje hude veze, da prideš k njim na NFTH.
Ampak hvala za navodila user posted image

clock-img

01.03.2010, 08:11

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Aja, jaz sem mislila, da te zanima, kje to je. user posted image

clock-img

07.03.2010, 20:42

clock-img

martin6

pencil-img

51

Živjo!
Jaz sem tudi hodila na Sočo 1X mesečno. Super. Je pa fino ker otroka spremljajo do 5.leta. Potem delajo neke teste. Kaj pa je narobe?
Naše dva sta imela znižan mišični tonus, mlajši pa še zvrjeno stopalo.
Sedaj sem bila še z najmlajim in je tudi malce hipotonika pa je rekla da ne potrbuje terapije saj Handling že znam, pa še veliko bolnišk in porodnišk imajo. Tako če ni kaj večjega te ne bodo vzeli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem