cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fitnes Top power studio Maribor

clock-img

06.05.2012, 20:55

clock-img

Hallelujah

pencil-img

2

Hotela sem samo sporočit tistim, ki pred poletjem nameravate izgubiti še nekaj kilogramov, da se odpravite trenirat v Top power studio Maribor, kjer lahko pod strokovnim vodstvom nekaj storite zase.
Vzdušje je prijetno, svetovanje strokovno.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 8.5.2012 18:41:27 >

clock-img

15.02.2013, 10:12

clock-img

MajaTaj

pencil-img

3

Hello,

žal moram zgornjo trditev IZPODBIJAT!
Vadba osebnega trenerja pod strokovnim vodstvom Bojana je daleč od strokovnega. Prednost daje osebnemu življenju in tudi, če je dogovorjen za termin s tabo ni nujno, da bo polek tebe tam. Jaz sem hodila tja, pa nisem dobila niti navodil za prehrano niti vodenja kot se za to pričakuje. Ko sem kasneje menjala fitnes studio mi je novi osebni trener razložil vaje in sem ugotovila, da sem pol vaj delala narobe. Vidim, da s5 ponuja pol cenejšo karto za 2 meseca, osebno vodenje, jedilnik, masažo,... Punce, bodite pozorne kako in kaj glede masaže. Ne pristajajte na masaže v njegovih prostorih v kleti, ker vas bo napeljeval... Tudi masažo izvaja na predelih, ki nimajo z masažo nobene veze! Ne bit naivne! Moje mnenje: raje dam 250 € mesečno za vadbo z osebnim trenerjem za katerega se ne rabim bati ali bo ob meni, ko bom rabila brco v rit ali ne. user posted image

Moje skromno mnenje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem