cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fitnes Forma Studenci

clock-img

02.02.2008, 14:11

clock-img

pinkec

pencil-img

88

Nekaj časa nazaj je Inigo napisala, da so v Fitnes Forma Studenci razpisali vadbo za nosečnice. Tudi sama sem se prijavila, zanima pa me, koliko je bilo takrat zainteresiranih in kdaj bi naj vadba potekala? Inigo, sicer sem zasledila, da sedaj obiskuješ telovadbo na Štorklji, pa bi te vseeno prosila, če odgovoriš. Ful bi rada hodila na neko aerobiko oz. telovadbo, pa mi termini na Štorklji in Afni ne ustrezajo (vsaj, kar se aerobike tiče), sprostitvene vaje pa si predstavljam tak bolj brezveze, ali se motim? 

lp

clock-img

02.02.2008, 15:18

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Pošlji ji zs.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

02.02.2008, 15:19

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

REKLAMMMAAA

clock-img

02.02.2008, 17:49

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

helow!

da ti povem, da me je fitnes forma fuuuuuuuuuuuul razočarala. baje vadba že poteka, pa me sploh niso poklicali user posted image poleg tega pa vem iz zanesljivih virov (kolegica, ki je bila na tej vadbi), da vadba niti malo ni primerna za nosečke user posted image skakanje, nagli gibi... totalno neprimerno! skratka, ti ne priporočam. še sreča da nism šla in zapravila ogromno za nič.

poskusi si izborit čas ob sredah ob 18ih. meni je bilo usper. telovadba, pogovor, nasveti... kaj češ boljšega!

clock-img

02.02.2008, 17:49

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

toraj, ANTI REKLAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image

clock-img

04.02.2008, 11:27

clock-img

pinkec

pencil-img

88

Hvala za napotek. Žal ob sredah niti pod razno ne bom mogla nikamor hodit. Imam pa še eno vprašanje, in sicer, kako je s tem pilatesom za nosečnice ali pa s sprostitvenimi vajami? Ve katera?

Hvala in lp

clock-img

04.02.2008, 13:13

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

pilates je super za nosečnice. ampak prilagojen oziroma določene vaje niso primerne za nas. da bi kje v MB izvajali pilates za user posted image pa ne vem... tisti v Bodifitu ni prilagojen, niti ti punce najbrž neb znale svetovat kako in kaj lahko ti delaš, glede na to, da še za aerobiko ne vejo... user posted image

drgač pa sm sprostitvene vaje zasledila v eni izmed revij NOSEČNOST (jesen-zima 2007)... so ful fajne. jih izvajam kadar se spomnim user posted image in zdaj sm se in bom šla kar malo pomigat.

clock-img

05.02.2008, 17:32

clock-img

saline

pencil-img

173

Pinkec, kje pa je ta afna? jaz sem do sedaj vedela le za štorkljo. Pa bi tokrat poskusila kaj drugega. Sploh če je na bodifit tako zanič, kot pravi Inigo.

clock-img

05.02.2008, 17:50

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

nebi zdj rada tolko kritizirala... probajte. plačajte samo eno vadbo, recimo. mogoče bo vam všeč. je pa defenitivno skakanje, divje prestopanje in nagli gibi... to ni premrno za user posted image precenite same.

clock-img

06.02.2008, 12:59

clock-img

pinkec

pencil-img

88

afna je pa v Melju - Kraljeviča Marka ul. 5. Tam imajo pilates za nosečnice, vodi pa ga ženska, ki je prej delala na Štorklji in pravijo, da je v redu.

clock-img

06.02.2008, 14:19

clock-img

saline

pencil-img

173

inigo, saj ne kritiziraš, če je tolk skakanja, pol po moje res ni primerno.
pinkec, hvala

clock-img

06.02.2008, 14:28

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

no, za afno pa še jst nism vedla! user posted image user posted image lepo telovadite in pazite na svoje trebuščke!

clock-img

06.02.2008, 14:43

clock-img

saline

pencil-img

173

Bomo, bomo, ti pa tudi! lep dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem