cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fisher Price obutev

clock-img

18.09.2005, 15:39

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Kakšne št. dejansko so pri obutvi Fisher Price, velike, majhne? Ima katera na zalogi kakšen link, da bi si malo pogledala izbiro? Kakšne so vaše izkušnje s to znamko? Kupovala bom št. 21 ali 22.Hvala za odgovore, lp!

clock-img

18.09.2005, 16:10

clock-img

tesa

pencil-img

676

Jaz sem kupila za mojega sina poletne opanke in so številke čisto normalne. Niso ne velike, ne male.
Najbolj je, da jih s tvojim otročkom sprobaš pa bo. Jaz bi zimske kupovala za kakšno številko večje, da lahko zraven obuješ kakšne debelejše žabice.

clock-img

18.09.2005, 16:14

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mi smo imeli usnjene supergice in so se zelo obnesle (zdaj so na žalost že premajhne). Številke pa so čist normalne.

clock-img

18.09.2005, 17:52

clock-img

Anonimen

Ja, številke so res čisto normalne.

clock-img

18.09.2005, 17:54

clock-img

Anonimen

Aja, še izkušnj: najprej smo imeli supergice, tudi številko tam nekje 21, 22, in so bile v redu. Letos pa smo imeli zaprte sandale, ki so bili super.

clock-img

19.09.2005, 10:56

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo FP supergice (št. 23) in so mi super. Sem gledala ene luškane Nike-ice, res so frajerske, ampak za te majhne številke so se mi zdele malo preveč "oklopne". Sploh ne vem, če tamala s svojo težo upogne podplatek... Tele FD imajo tudi notri usnjen podplat, mehke so... Skratka super!

clock-img

19.09.2005, 11:02

clock-img

Anonimen

Viv, Nikice so za tako majhne dobre po moje samo iz koelkcije Play. Tiste so res mehke in lahke, ostale so pa res bolj oklopne. Mi imamo še zdaj te, ampak imajo številke samo še za letos.

clock-img

19.09.2005, 11:07

clock-img

Beti S

pencil-img

217

čau, kaj mi lahko kdo pove, kje se v Sloveniji prodaja obutev Fisher Price. Na internetu nisem dobila nobenih podatkov. Hvala.
lp

clock-img

19.09.2005, 11:09

clock-img

Anonimen

Mass.

clock-img

19.09.2005, 13:49

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz imam samo izkušnje izpred 6 let. Imamo ene supergice, katere je (prekmalu) prerasel naš drugorojenec. Ob primerjavi so očitno malo drugačne od zdajšnih, ker ko sem za starejšega kupovala čevlje jih je videla prodajalka v Massu in takoj vedela da so toliko stare, ker naj bi bile takrat res zelo dobre. Nam so se zelo vredu obnesle, mehke so, kar meni veliko pomeni in tem našim starim jim zob časa ni pustil nobenih posledic V pralni stroj sem jih vrgla in so prišle ven kot nove.
Številke so normalne. V Massu jih imajo, kar pa je že Splišni povedala. Pa še cena je bila sprejemljiva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem