cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

First sign duo

clock-img

17.08.2020, 08:52

clock-img

Anonimen

Zdravo,
kaj takega še nisem zasledila. M mi zamuja kakšne dva dni in včeraj popoldne sem naredila test FS duo. Po 5 minutah grem pogledati in nič, pač samo kontrolna črtica. Test sem vzela in na poti do koša za smeti opazila, da se je izrisala tudi tista testna črtica. Test sem nato gledala in ta črtica se je kot nekako pomikala proti kontrolni in nato izginila. Vse skupaj se je dogajalo zelo hitro in sem res zmedena bila. Uspela sem celo test slikati in vidi se kako je testna črtica preblizu kontrolne. 
Najprej se je pojavila pravilno nato pa se je pomikala proti kontrolni in izginila. In potem testne črtice ni bilo videti nič več, niti pod svetlobo. 
Ima še katera takšno izkušnjo? Počakam še kak dan in v primeru da ne bo M bom test ponovila.

clock-img

18.08.2020, 22:00

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Pocakaj se kaksen dan in naredi digitalni test clear blue z jutranjim urinom. Srecno!

clock-img

31.01.2021, 23:15

clock-img

Anonimen

Tudi meni se je to zgodilo danes. In me zanima kakšen je bil vaš rezultat?

clock-img

01.02.2021, 11:50

clock-img

Anonimen

Zdravo, temo sem jaz odprla.
Žal se je izkazalo, da je bil tisti test negativen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem