cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fimo masa

clock-img

02.10.2012, 22:16

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Grozno mi je všeč ta nakit ,ki ga izdelujejo iz fimo mase in ,ker sem slišala da je to dokaj preprosto me mika da bi poskusila kaj ustvarit sama,zase.Sem že kar pregledala veliko po internetu pa mi nekako ne uspe najti kake fajne strani za začetnike,da si malo pregledam kaj sploh kupit in kako naprej user posted image .Vse ,ki to delate se priporočam za kak nasvet,ker zimski večeri so taakoooo dolgi user posted image

clock-img

02.10.2012, 23:33

clock-img

dayya

pencil-img

203

clock-img

03.10.2012, 14:38

clock-img

razglednica

pencil-img

252

user posted image user posted image

clock-img

04.10.2012, 08:13

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Ideja, ki sem jo kopirala od prijateljice in jo sama že večkrat "prodala" naprej. Ni glih nakit, ampak mogoče pa komu dam idejo. Kupiš lepo žlico (navadno jušno ali pa čajno) user posted image in ročaj oviješ v dve ali tri barve fimo mase (spiralasto), daš v pečko spečt in je žlica res ful mega lepa! jaz bom zdaj naredila za vse člane naše družinice, tako da bo imel vsak svojo. In jušno in čajno. user posted image

clock-img

04.10.2012, 09:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

tale je zanimiva, sam preskoči do 5 minut (italijanka brbljava 5 minut naklada prej) - potem imaš pa konkretne primere in angleške podnapise. je pa lep efekt user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=-h5uYLNapbM&feature=related

lahko pa tele klobasice kupiš že narejene in se potem lotiš izdelave nakita - da malo prišparaš na času..
http://www.amazon.de/gp/product/images/B00871U9PA/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=84230031&s=beauty

clock-img

07.10.2012, 12:25

clock-img

takotako

pencil-img

608

user posted image
kok približno pa pridejo pripomočki vsaj osnovni. a se da kje drugeje ceneje dobit na netu. Bi kupila nečakinji k rada ustvarja...

clock-img

07.10.2012, 12:37

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ma po moje lahko dost poceni prideš skozi za določene zadeve (ene pa so drage)
vem da ene uporabljajo un strojček za rezance, da naredijo ploščato ploščo (ampak ne plastičnega - kovinskega). samo mogoče bi šlo s kakim valjarjem za začetek? user posted image
pa če se nabavi kak set za modeliranje, ga lahko tudi tukaj uporabljaš
user posted image
pa tele nožke za rezat je fajn met (so dost praktični) - so podobni unim ravnalcem za stene frajhat, tako da jih po moje lahko kar v baumaxu nabaviš user posted image
user posted image

maš pa tukaj en tak enostavne primer kaj cirka vse se uporablja za pripomočke:
http://www.staedtler.ca/FIMO_modelling_accessories_na

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem