cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fikusu odpada listje

clock-img

02.01.2007, 13:18

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  
prosim za pomoč: moj krasen lep fikus, ki je poleti poganjal liste kot nor, bo počasi gol...user posted image  samo une palice, ki so za oporo bodo ostaleuser posted image  ima katera podobno izkušnjo?

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.1.2007 15:21:39 >

clock-img

02.01.2007, 13:21

clock-img

mateja 26

pencil-img

282

pretoplo okolje mislim

clock-img

02.01.2007, 14:01

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz sem za rojstni dan v začetku decembra dobila fikus, pa je že čisto gol. V cvetličarni sem vprašala, pa pravijo da ga moti vročina, prepih,.. skratka čist občutljiva zadeva. Pa sem ga imela v kuhinji zraven drugih lončnic, ki so vse srečne in veselo zelene.

Zdaj kupujem zelenje, ki je čim manj zahtevno, pa vseeno hvaležno. Srečno
Putka

clock-img

02.01.2007, 14:13

clock-img

Anonimen

Po mojih izkušnjah tudi rabi precej svetlobe, sicer odpadajo listi. Mogoče je bilo poleti na tem prostu, kjer ga imate, svetleje?

clock-img

02.01.2007, 14:38

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Fikus je res občutljiv na spremembe. Tema in centralna ga znata precej zdelati pa tudi prepih je nevaren. Vendar pa to še ne pomeni, da bo do konca propadel, ker včasih povsem odvrže liste in začne potem čisto na novo odganjati. Vem iz lastnih izkušenj.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.1.2007 15:22:19 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

02.01.2007, 16:33

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Hvala za odgovore. Tudi sama sem posumila prepih oz. odpiranje balkonskih vrat user posted image . Svetlobe pa mi več kot dovolj user posted image

Upam, da še ni prepozno user posted image

clock-img

02.01.2007, 23:50

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Če ti odvrže liste, ne obupaj. Moj Beni je star več kot 15 let, prežival je 5 selitev in vsaj šestkrat odvrgel liste. Zalivaj ga s pripravkom iz železa ali kakšnim drugim gnoijilom, pa ti bo začel kmalu poganjati nove liste.user posted image

clock-img

18.01.2007, 13:24

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image  user posted image

Danes sem končno na Florini vprašala, kaj se dogaja z mojim fikusom user posted image  user posted image  user posted image

Me je gospa tako potolažla, je rekla, da je čist normalno da kot listavci vrže liste v jeseni dol. Je rekla saj lahko, da bo čisto gol - malce mu porežit veje, pa bo začel poganjat user posted image user posted image

Sem hitra, a ne???

Pa še za mojo krasno šiflero sem zvedela, da je zelo občutljiva na prepih in sva jo prehladilauser posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem