cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ferrum lek- sirup

clock-img

30.01.2006, 13:15

clock-img

lenč

pencil-img

18

Moj malček mora pri 6, 5m začeti uživati omenjen sirup zaradi slabokrvnosti. je v glavnem dojen. z uvajnjem goste hrane sva na začetku. pri sadju. zdaj pa mora na enkrat začeti jesti teletino, pa rumenjak. kakšne so vaše izkušnje z njim? ste ga redno dajale? ali ste to slabokrvnost pozdravile kako drugače. prosim za nasvete. lpuser posted image user posted image

clock-img

30.01.2006, 14:08

clock-img

fricka

pencil-img

751

Probaj mu dajat še borovnice, kupiš zmrzjene, v mikrovalovki odtališ in zmešaš npr. z banano. Naša jih ima zelo rada, mi jih je pa priporočala pediatrinja ravno v izogib slabokrvnosti. Aja, pa suhe slive so tudi priporočljive. Seveda jih namočiš.

clock-img

31.01.2006, 13:29

clock-img

nejča

pencil-img

178

Tale sirup zelo rad povzroča hude driske - se strinjam, je bolje paziti pri prehrani.
Veliko ga je v mesu, rumenjaku, breskvah, beluših, brokoliju, modrih ribah, grahu, fižolu, suhem sadju (slive, marelice, breskve, datlji), paradižniku in polnozrnatih žitnih kosmičih (poskusi prosene kosmiče od Alnature iz DM - jaz jih dam zvečer v mleko).
Seveda moraš vedeti, da je za pravilno vezavo železa v kri otroka, potreben tudi zadosten vnos C-vitamina, ki ga največ najdeš v agrumih, šipku, mangu, papriki, kiviju, ohrovtu, peteršilju, zeleni. Zato kombiniraj ta živila in seveda tista, ki so trenutno za starost tvojega user posted image primerna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem