cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Fantovska imena

clock-img

07.01.2013, 14:08

clock-img

naja17

pencil-img

2696

So lepa imena, pa ne bi dala svojemu otroku, so imena, ki nama niso všeč, je meni eno top, njemu pa nič in smo tam... Kaj ve kej pravite? Brez komentarjev dejte otroku normalno ime itd. Kakršnokoli bo, bo njegovo, če bo on normalen, karakterno mislim, bo tudi ime normalno....

Hvala!

NIK
MARK
LEV
KEVIN
JON
JAŠA
IZAK
ERIK
DAN
BOR
BENJAMIN
ZAL
VAL
ANEJ
VID
TJAŠ
TIT
TIMON
TEO
SVIT
RENE

clock-img

07.01.2013, 14:14

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

A to je vajin seznam? Če izbiram od napisanih, potem bi jaz izbrala Timon, ampak mojemu ni všeč user posted image
Drugo mesto zasede Bor, pa mu sledijo Benjamin, Jaša....

clock-img

07.01.2013, 14:24

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

Joj, dobro, da midva nisva imela tako dolgega seznama za ožji izbor user posted image

Bi bili pa moji favoriti tukaj Timon, Anej, Vid.

< Sporočilo je popravil Angel_Tian -- 7.1.2013 14:25:24 >

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

07.01.2013, 14:26

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ma niti ni najin... Jaz sem zbrskala, kaj mi je ok... Jaz mam enega top (je tudi v tvojem izboru), on ima enega lih tuk da je, ni mu pa top... Najlažje bi blo, da nas preseneti punčka user posted image

clock-img

07.01.2013, 14:35

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Izmed naštetih: Vid, Svit, Anej (oz meni je lepše Enej) user posted image  in še Tjaš

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

07.01.2013, 14:46

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZAK
ERIK
BENJAMIN

clock-img

07.01.2013, 14:47

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

Naja - a tvojmu je pa ime, ki je tebi top čisto mimo?

Ker midva sva naredila kompromis. Za fantka je "zmagal" moj izbor, za punčko pa od mojega. Ampak midva sva imela v ožjem izboru le za vsako le po dve imeni in še to takšni, da je bilo ok obema.
Mislim, da bo moral kar tvoj izbor imena bit tapravi, glede na to, da tvoj nima nekega resnega favorita user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

07.01.2013, 14:56

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Moje top ime, njemu pač ni, jaz pa upam, da mu do konca bo, pa mu nič ne kaže...

Sej midva pač tudi hočeva, da je obema všeč, sej men recimo njegov je ok, sam itak mu ni tok k men moj, zakaj bi pol pristala na njegovega.

clock-img

07.01.2013, 15:45

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja kjer je pa njemu top? a sploh nima top al kako?

clock-img

07.01.2013, 15:50

clock-img

naja17

pencil-img

2696

mateyka ne nima top, ma enega, k mu je všeč, tud je na seznamu...

Nočem preveč izpostavljat ker je njemu in ker men, k tale moj nick ni več nick, ampak jih precej ve kdo se skriva za njim user posted image

clock-img

07.01.2013, 16:10

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Nobeno preveč. Mogoče najbolj Izak in Svit.

clock-img

07.01.2013, 17:09

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

mateyka ne nima top, ma enega, k mu je všeč, tud je na seznamu...

če mene prašaš, ni fer za veto-te in ne-je, če sam nima niti za burek (nobenega top in enga tko-tko ki mu je kr ok in to je pač to..) user posted image
moj mož je bil kokrtok fer, da ker sam ni mel nekega lajka za določeno ime, da je bil odprt za moje predloge in argumente zakaj mi je določeno kul. pa ni bil načelno proti vsemu, ko sam ni našel ime ki bi mu res bilo všeč..
je pa res da imava podobne poglede glede določenih kriterijev (smo pač večnacionalni) in tudi nisva imela seznama (ko sem našla ime za našo tamalo, sem vedela da je to to - ko sem mu razložila zakaj in kako, se je strinjal). če bi imel on en tak močen "to je to" s kakim imenom, bi nekak bolj štekala, če je pa suša, mi je pa bolj težko razumet zbirčnost user posted image

aja, zgornja imena - moj lajk
Jon Izak

< Sporočilo je popravil mateyka -- 7.1.2013 17:12:33 >

clock-img

07.01.2013, 18:13

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Če bi bilo pred več kot desetletjem dvojno poimenovanje tako razširjeno kot je zadnja leta, bi se zagotovo odločila zanj, ker mi je zelo všeč ( tudi mojemu), seveda, če sta zbrana skupaj dva imena , ki gresta vštric...na ta način se lahko po svoje ustvari nek kompromis, ko se upošteva oba bodoča starša, kar je tudi edino prav.......tudi midva sva se odločila brez vsakih težav, podobno kot Matejka, ker imava očitno res podoben okus glede tega..

Iz tvojega seznama , ki sicer ni pisan nama na kožo ( imava rada dolga imena, tvoji predlogi pa so večinoma kratki) se mi zdi simpatična kombinacija Izak Vid, Erik Anej in samostojno Benjamin....
Ne morem da ne bi...ime Timon mi nikakor ne sede, ker imam pri njem vedno občutek, da ga izgovarja otroče, ki mu ne uspe izgovoriti črke S in kliče enega bogega Simona takole narobe...Tiiiimooon plidi tem plotim ...user posted image

clock-img

07.01.2013, 18:37

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Ob imenu Kevin sem se spomnila na nemški "Kevinismus". So precej neposredni glede svojega mnenja o "modernih" imenih (npr. http://alcessa.wordpress.com/2011/05/18/v-sredo-pa-lepo-besedo-36/, v nemščini pa najde stric gugl).

Najin izbor je bil: Filip, Simon, Tadej, Pavel, Timotej. Ortodoksno user posted image

S tvojega seznama: Erik :)

clock-img

07.01.2013, 18:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.01.2013, 20:18

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Tiiiimooon plidi tem plotim ...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Faca!

Mah ta seznam je tko no iz seznama, k sem komej našla imena, da ni y in x -ov notri... Recimo evo dobr argument zakaj Timon odpade user posted image ...

Proti dvojnim imenom nimam nič, sam midva bi eno, najin izbor skupaj - no go user posted image

mateyka ma midva sva že leta skupaj, sva popolno nasprotje in kompromisi so najin vsakdanjik... Vem, da na koncu bova prišla do enega imena in ko ga otroku pač daš, ga daš in mu to stoji in je na koncu itak kul... Sam hotla sem mal videt kaj s tega seznama komu drugemu paše...

Poker face hja nekomu, če ne bo sedu karakterno, mu tudi ime verjetno ne bo.... Taki smo ljudje, nekdo nam je pač antipatičen in posledično ime odpade....

clock-img

07.01.2013, 21:18

clock-img

naja08

pencil-img

32

Od naštetih še najbolj:
Dan
Bor
Vid

clock-img

08.01.2013, 00:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.01.2013, 09:23

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Anej user posted image mi ga imamo, sicer je bil na partnerjevem seznamu, ampak na koncu je zmagal. Ce bi bilo "po moje" bi bil Patrik, ampak po skupnih par mesecnih pogovorih je zmagal Anej. Vedno so potrebni neki kompromisi, ampak v mejah normale, da je drugemu partnerju vsaj malo vsec.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

08.01.2013, 09:43

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Veš kako sva midva enkrat naredila... Napisala recimo 10 enakih (al pa 5) imen vsak na svoj na listek. Potem pa ovrednotila z oceno 1-10 (od najbolj do najmanj všečnega). Na koncu sva si listka pokazala in seštela. Tisto ime, ki je imelo največ točk, je bilo na koncu najbolj všeč obema skupaj. user posted image

clock-img

08.01.2013, 12:29

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Veš kako sva midva enkrat naredila... Napisala recimo 10 enakih (al pa 5) imen vsak na svoj na listek. Potem pa ovrednotila z oceno 1-10 (od najbolj do najmanj všečnega). Na koncu sva si listka pokazala in seštela. Tisto ime, ki je imelo največ točk, je bilo na koncu najbolj všeč obema skupaj. user posted image

Kul... Tole bomo izvajal, k začnem s porodniško user posted image

clock-img

08.01.2013, 12:50

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

me veseli da se je našlo nekaj uporabnega user posted image
vso srečo pri izbiri imena - itak da bo izbrano ta najbolj pravo user posted image user posted image

clock-img

08.01.2013, 12:54

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

me veseli da se je našlo nekaj uporabnega user posted image
vso srečo pri izbiri imena - itak da bo izbrano ta najbolj pravo user posted image user posted image

user posted image

clock-img

09.01.2013, 10:41

clock-img

radirka

pencil-img

174

Jaša in Izak sta mi najbolj všeč user posted image

Sreča je tam, kjer je srce.

clock-img

11.01.2013, 18:12

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Erik mi je še najbolj všeč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem