cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Family hotel Diadora

clock-img

04.01.2013, 08:31

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

A je bil že kdo v tem hotelu? izkušnje?

družinski hotel Diadora, hotelsko naselje Punta Skala.

namreč letos bi rada šla nekam, kjer imam PP. imam dva otroka, 1 in 3 leta starega. do sedaj sem vedno jaz kuhala-bili v prikolici, letos pa bi rada da kuhajo zame, rada bi imela dopust.

saj lahko tudi kak predlog kam naj gremo s familijo. to bo naš prvi dopust 4-članske družine.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 4.1.2013 8:55:42 >

clock-img

05.01.2013, 10:00

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Mi smo bili pred slabimi 2 leti, v marcu in je bilo super! Tamala 2 sta imela 3l in 1,5 in ni bilo problemov. Luštna igralnica, super hrana z veliko izbire, čisto, prijazno osebje... Bi ponovila, ampak v glavni sezoni mi ni za it v hotel, morda v predsezoni ali pa potem septembra. V glavnem priporočam!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem