cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

FKK kampi v Kornatih

clock-img

21.06.2007, 14:48

clock-img

domen03

pencil-img

10

Zanimajo me kakršnekoli informacije o FKK kampih predvsem na Cresu ali Rabu (čeprav na Rabu nisem našla nobenega). Ker imamo 3,5 letnika je zaželjena prodnata ali peščena plaža. Sprejeli bi tudi navaden kamp, če bi bila vsaj plaža nudistična.

Ima kdo izkušnje s kampi Kovačine ali Baldarin na Cresu.

clock-img

21.06.2007, 14:52

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Kovačine je super kamp. Sicer ni striktno FKK, ampak imajo pol "normalnega" pol je pa FKK.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

21.06.2007, 15:11

clock-img

total

pencil-img

4453

Na Cresu tut lepo zgleda,lani smo se skoz mimo sprehajali,do mesta,lepa plaža in urejena okolica.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

21.06.2007, 15:14

clock-img

blak

pencil-img

660

Na Cresu je še Punta Križa. Čisto na koncu otoka pred mostom za Lošinj. Je krasen, parcele so lušne, obdane z grmičevjem, tako da res zelo diskreten. Plaža je večinoma kamnita, ja pa tudi par prodnatih zalivčkov.

Moji hodijo tam že kar nekaj let in ne bi menjali za nič!

clock-img

29.06.2007, 21:36

clock-img

Solero

pencil-img

466

Kako je pa kaj voda v Punta Križi? V mislih imam podvodne mrzle tokove. A so?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem