cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

FKK kamp Valalta

clock-img

22.02.2010, 12:14

clock-img

mama76

pencil-img

182

Mene pa zanima, če katera od vas hodi v fkk kamp Valalta, mi so do sedaj dopustovali v fkk Koversada letos pa smo se odločili da gremo v Valalto, pa me malo iz prve roke zanima vaše mnenje. Pa še eno vprašanje, nekje sem zasledila, da za toplo vodo je potrebno kupiti neke žetone, pa če mi lahko še kaj na to napišete, kje se jih kupi, cena. Pa še plan kampa bi prosila če obstaja.

Najlepša hvala za vaše odgovore.

clock-img

22.02.2010, 13:58

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Ko sem bila pred osmimi leti, so bili tuši s toplo vodo na žetone, ki si jih kupil na recepciji. To je bila edina stvar, ki me je v kampu motila, drugače pa je meni to en zelo lepo urejen kamp.

clock-img

24.02.2010, 13:27

clock-img

mama76

pencil-img

182

Hvala za odgovor, vprašala bi še to kako je s pomivanjem posode, kaj tudi tam rabiš imet žetone.

clock-img

24.02.2010, 15:49

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: mama76

Hvala za odgovor, vprašala bi še to kako je s pomivanjem posode, kaj tudi tam rabiš imet žetone.

Po pravici povedano, se ne spomnim, ali je bila tudi topla voda, vsekakor žetonov za vodo za pomivanje posode takrat ni bilo. Samo za tuš so bili.

clock-img

24.02.2010, 16:03

clock-img

mama76

pencil-img

182

Hvala, bomo verjetno šli kar probat za prvi maj če bo lepo vreme.

Lepo se imej in še enkrat hvala za odgovore

clock-img

24.02.2010, 16:07

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Boš videla, da je to en najlepše urejenih kampov v Istri in vam bo ziher lepo user posted image

clock-img

01.03.2010, 09:36

clock-img

mama76

pencil-img

182

Ti bom napisala. Lepo se mej

clock-img

12.05.2014, 13:40

clock-img

tija008

pencil-img

27

A je Valalta primerna za počitnice s šotorom? Je plaža lepa?
Kakšna je struktura gostov?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem