cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

FETIŠ

clock-img

03.02.2006, 19:19

clock-img

Anonimen

Hm...moram odpret to temo.Že cel dan premišljujem,kaj pravzaprej je fetiš in kakšen fetiš mam pri moških sama,pa ga ne najdem.user posted image
Zato me zanima,kakšne fetiše imate ve?
Morda dobim še kakšno pametno idejo...

clock-img

03.02.2006, 20:28

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

fetišeuser posted image
mi nič ne pade v glavo sedaj

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

03.02.2006, 20:38

clock-img

artista7

pencil-img

816

ma jaz pri vsakem moškem najdem nekaj drugega, kar mi je fetiš.. pri (sedanjem?) me obnorijo njegove oči in tisto miceno dlakic, ki jih ima pod popkom in med prsnima bradavicama.  Pa njegova široka ramena me spravljajo ob pamet.
Nisem pa neki norc na noge, ali pa to, kako je oblečen pa tako naprej..

< Sporočilo je popravil artista7 -- 3.2.2006 20:39:39 >

clock-img

03.02.2006, 23:15

clock-img

Anonimen

Ne vem, če ste ravno prav dojele pomen fetiša. Po moje gre pri fetišu bolj za to, da te noro rajca nek neživ objekt, ki ni nujno povezan s seksom.
Nekje sem prebrala, da je nekdo imel fetiš na sadje in da se nikakor ni vzburil, če si ni predstavljal, kako ženska je banano in si na ušesa obeša češnje...najbolj obnorelo pa ga je vsakič, ko je melono prerezal na pol-baje je imel v hipu trdegauser posted image
Pa po mojem so takšni, najbolj znani fetiši poleg visokih pet, nogavic, perila še lateks pa verige, vrvi, pa packarije s hrano, pa lulanje, uniforme,...
Sedaj moram pa res močnooo pomislit, če imam jaz kak izrazit fetišuser posted image . Nep, mislim da pa res nisem fetišistka. Rajca me sicer ogromno stvari, pa erotičnih fantazij imam tudi polno bučo, fetiša pa ne najdem. Bom pa še malo razmislila...
Pozdravčke, Nojči

clock-img

04.02.2006, 00:48

clock-img

Anonimen

Mojemu so všeč petke, v postelji.
Moj #fetiš# - on spi, jaz pridem, smuknem k njemu in ...

clock-img

04.02.2006, 13:33

clock-img

Anonimen

Erotično spodnje perilo.

clock-img

04.02.2006, 23:21

clock-img

Anonimen

Hm...si pa tudi meni dala za mislituser posted image
Ja kaj pa vem, kakšne tangice, pa igranje vlog(medicinka zdravnik -ja itak, ...)
Drugače me pa vzburja javni sex. Mogoče ravno za to ker je redek. Moj namreč ne popustiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem