cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

FANTKI 5 LET - MB

clock-img

10.09.2009, 14:09

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Kam vpišete fantke stare 5 let v Mariboru - v kakšno dejavnost? Razmišljam o gimnastiki, ampak ne vem, kje je. Vem le za center MB; kar pa mi najbolj ne ustreza. Ali kdo ve še za kakšen drug termin?

clock-img

10.09.2009, 14:34

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Sicer nisem iz MB ampak vseeno nekaj predlogov: nogomet, akrobatika, karate, mogoče glasbena šolauser posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

10.09.2009, 15:18

clock-img

Todala

pencil-img

76

Mi hodimo na plavanje (NK Branik), drugače ravno ta teden delijo letake športne šole Juhuhu.
http://www.juhi.si/novice/39-urnik---j-maribor.html

clock-img

04.10.2009, 15:48

clock-img

Darči76

pencil-img

140

Športna šola Juhuhu ima zelo dober program: mislim, da je 2x tedensko, spoznavajo pa več športnih displin skozi celo leto. Mi sicer še ne hodimo, smo pa bili na tečajih za manjše (od 2 do 3 leta) in bili zelo zadovoljni.

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

clock-img

04.10.2009, 15:52

clock-img

NinaNiki

pencil-img

186

pobrežje partizan, ima telovadbo ob pon. mislim da od 18-19.Jaz grem pogledat zdaj, in lahko napišem takrat več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem