cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Epiduralna v Celju

clock-img

19.12.2008, 11:34

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Pozdravljene.user posted image

Zanima me, kako je z epiduralno v Celju. Je vedno na voljo? Ali moraš imeti pač srečo, da rodiš v dopoldanskem času in po možnosti med tednom?

Hvala za odgovore.

Lep danuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

21.12.2008, 22:23

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

vem da epiduralno ne moreš dobiti ponoči, ker ni anestezista. Kako pa je med vikendom pa ne vem? Kolikor vem le to, da pač moraš imeti srečo, da je pač tam, drugače pa je ne moreš dobiti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

21.01.2009, 20:45

clock-img

mizi

pencil-img

39

Ravno danes mi je kolegica rekla, da jo lahko dobiš kadarkoli. Zdaj pa ne vem prosim za več informacij.

Hvala.

clock-img

22.01.2009, 00:29

clock-img

švicarka

pencil-img

23

Ravno sem bila na dnevu odprtih vrat (vsak torek med 13-14 uro), kjer je prijazna babica povedala, da anastezist ni dosegljiv 24 ur na dan. Torej niti epiduralna, niti ultiva nista dosegljivi vedno!
Babica je še povedala, da kar nekaj časa že niso imeli epiduralne v CE, ultivo pa le nekaj primerov. Sem bila kar malo presenečena.user posted image

clock-img

25.01.2009, 22:57

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

Punce z epiduralno oz. ultivo je v Celju tako: jaz sem pred 3 meseci rodila z ultivo- moram povedat da sem imela srečo da je bil anesteziolog dosegljiv ker če ne nebi bilo mogoče- v Celju namreč to stvar nudi samo eden anesteziolog ( dr. Jošt). Tako da če imaš srečo da je tam in da ima on čas potem jo lahko dobiš drugače NE!!!

clock-img

26.01.2009, 16:07

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

vsekakor pa se moraš z dr. Joštom prej dogovoriti...
...ne pa da kr prideš in želiš EA ali Ultivo...kaj pa če je to sredi noči...user posted image

clock-img

26.01.2009, 18:01

clock-img

švicarka

pencil-img

23

Na dnevu odprtih vrat je babica obrazložila, da ni nobenih vnaprejšnjih dogovarjanj glede EA ali Ultive. Če je anasteziolog dosegljiv dobiš, če ne pač ne! Tako je bilo nam razloženo iz prve roke!user posted image

clock-img

26.01.2009, 18:32

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

IZVIRNO SPOROČILO: švicarka

Na dnevu odprtih vrat je babica obrazložila, da ni nobenih vnaprejšnjih dogovarjanj glede EA ali Ultive. Če je anasteziolog dosegljiv dobiš, če ne pač ne! Tako je bilo nam razloženo iz prve roke!user posted image

no...jst mam druge info iz dejansko prve roke...pa ne od babice...sorry...kakor kdo, pač...
če bom vzela kaj bom mogoče Ultivo, če bo res hudo, EA pa niti pod točko razno...

clock-img

17.02.2009, 23:42

clock-img

SALT

pencil-img

289

Moja ginekologinja je rekla da EA v Celju v bistvu sploh ne uporabljajo,da je ni na razpolago...ja čeprav zna kje pisati obratno.
Kar se tiče ultive je stvar dogovora z Dr. Joštom.
Najboljše,da se za info. obrneš osebno v bolnišnico.

l.p.

clock-img

01.03.2009, 17:38

clock-img

stars

pencil-img

1

r se tiče ultive je stvar dogovora z Dr. Joštom.
Najboljše,da se za info. obrneš osebno v bolnišnico.

l.p. [/quote

Hey... mene pa zanima glede te ulitve, če je katera mela. Imam namreč zeeelo nizek prag bolečine in me je že sedaj groza vseh bolečin, čeprav se dojenčka izredno veselim sevedauser posted image Ali ji je ulitva pomagala. Pa še to, če ni tistega dok.Jošta, ki poskrbi za ulitvo, ali ima katera izkušnje s protibolečinskimi sredstvi? Ali moraš prositi za njih? ali ti morda sami olajšajo bolečine? Hvala vsemuser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem