Hvala bogu, da se ima vsak pravico odločiti za tisto, kar meni, da mu najbolj ustreza.
Meni je EA izvrstno ustrezala, še vedno hodim, nisem hroma, mali se je rodil lep, spočit, jaz prav tako nisem bila izčrpana od poroda, porod je trajal slabih 7 ur, in čisto lepo sem čutila porod svojega sinka in njegov "pohod" skoz medenico na svet...mislim, da nisem bila prikrajšana za nič, razen za tisto :((....:(( med rojevanjem, ki sem ga slišala... sama bi šla tja in jim vsem dozirala:love: EA samo, da ne bi bilo hudo:((...ampak menda res pozabiš na vse, ko rodiš in imaš štručko pri sebi.
Mnenj je ogromnoooo, tudi moje, tvoje in njeno, nekomu olajša odločitev, morda s tem celo porod, kako bo pa katera sama doživljala porod in spomin nanj pa je osebna odločitev...moj spomin je super pozitiven...kaj pa tvoj???
:rozica::rozica::rozica:za vse mamice, ki ste rodile ali še boste, ker je porod vsekakor velika sprememba, pomembna izkušnja, v življenju ženske in sprejetje nove vloge, ki naj se začne čim lepše!!!:rozica: