cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

En spodoben šotor- pomooooč!

clock-img

05.07.2008, 15:48

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Lepo vas prosim, če mi kdo svetuje kje najti šotor, da je kvaliteten, dovolj velik (za 3 os.) in s ceno okrog 100 eur??? V fun&sun sm gledala...pa je eden , ki bi nam zlo ugajal....sam kaj k stane 179 eur-tale http://www.sun-fun.si/slike/sotori/Ancona_tn.jpg
Mormo pa še ogromno stvari nabavit, ker bo letos 1. dopust v kampu.

Aja še to- ima kdo blazino roll up, od Dormea? Kakšna je?

clock-img

05.07.2008, 15:51

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

...smo pa že vse trgovine tu okrog prečekirali- nič pametnega, kar bi našim zahtevam ugajalo....Hervis, Sport 2000, Gigasport..

clock-img

05.07.2008, 17:14

clock-img

norge

pencil-img

377

Mi smo ful dobrega in zlo prostornega nabavili letos v Hofru za 99 eur. Je pa res lušten in prostoren. Sicer ne vem, če ga v kakšnem Hofru še imajo, lahko pa poskusiš. Ga gremo pa konec tedna sprobat.

Veliko srečeuser posted image

clock-img

06.07.2008, 12:21

clock-img

hella

pencil-img

23

Mi smo tur trije, pa prvič kampiramo in sem šotor naročila preko e.bay.de. Na začetku sem se malo zapletala pol pa je šlo. Plačala in ga v 4 dneh dobila.user posted image

Imajo veliko tega in izbire.  Ostalo pa malo gledaš in kupiš ko je akcija. Mi smo se začeli s tem ukvarjat okol 1. maja in do sedaj smo večino kupili.

clock-img

10.07.2008, 01:09

clock-img

spiderman

pencil-img

6

svetujem ti pokukaj v inter šport zanimivo kvalitetno mi smo v 4 šotor ga mamo že 5 sezon v uporabi

clock-img

11.07.2008, 17:56

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Hvala vam za nasvete....smo se odločili in nabavili tistega k sm zgoraj pokazala....je zelo fajn....fenomenaln user posted image ....prostora kokr češ....marsikaj se lahko počne not user posted image ...takle je  http://www.sun-fun.si/slike/sotori/Ancona_full.jpg
..koomaj čakam    komaj čakaaaam user posted image

clock-img

18.07.2008, 15:19

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Žaži, mi imamo tega, danes je preživel deževni krst. Super prostoren šotor, čeprav ni velik po dimenzijah. Bi pa jaz raje Amalfija, ker ima intergrirano dno in nikjer nič noter ne teče, tudi če ne skoplješ jarkov. Pa ga niso več imeli. Moram gledat, če ga sedaj slučajno imajo, pa če bodo kakšne razprodaje, kdo ve ....

Velika rit je velika stvar.

clock-img

18.07.2008, 22:40

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

A tut mate tega? user posted image ...ja mi smo ga že sprobali...tut v dežju user posted image ...smo šli v Šobec za vikend...zanimivo, ni kaj..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem