cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Elektronska Varuška Angelcare AC420

clock-img

21.04.2014, 21:37

clock-img

nana1984

pencil-img

11

Pozdravljene! Zanimam me če ima kdo izkušnje s to varuško. Jaz sem jo kupila dva meseca nazaj in sem čist razočarana nad njo. Grozno je tiha. Poleg tega se vklopi samo kadar otrok zajoka. Tako da včasih tamalo dobim že izven sobe pa se varuška sploh ni vklopila. Naj bi imela neprekinjen prenos pa pri nas ne dela. Imate tudi vi takšne izkušnje?

clock-img

22.04.2014, 08:46

clock-img

leilla

pencil-img

138

Pozdravljena!

Mi imamo to varuško in moram rečti, da smo zelo zadovoljni z njo. Smo prej preizkusili nekaj drugih (na izposojo) in je ta res super. Mogoče bo potrebno malo urediti nastavitve in bo delovalo tako kot mora. Pri nas je moj to porihtal in dela super. Je ne zamenjamo za nič!

LP

clock-img

23.04.2014, 21:08

clock-img

nana1984

pencil-img

11

Potem je z našo res nekaj narobe. Bom poklicala serviserja,če se da kaj popravit. Ker sem tudi jaz slišala same pohvale za to varuško.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem