cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ekonom lonec-Hofer

clock-img

08.01.2012, 09:50

clock-img

silvika

pencil-img

20

Pozdravljene!
Odločam se za nakup ekonom lonca in sem zasledila v Hoferjevi reklami, da bodo imeli njihovega v akciji.Zdaj me pa zanima če ga mogoče kdo ima in  kakšne so vaše iskušnje z njim.Sicer me je tudi malo strah,glede varnosti teh loncev,kuham na plin in ne vem če je to varno?!?

clock-img

14.01.2012, 11:49

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Odsvetujem 100%. Mi smo ga oz sta bila dva v kompletu(lonec in kozica+ mrežica za kuhanje na pari), sta lepa in močna za videt. Ko sem 1. dala kuhat juho je vse teklopa sem dobro zaprla  pokrovko. sem probala še par x. In je bilo isto. Sem zamenjala gumo na pokrovki in je še vedno puščalo. Tako, da raje daj malo več vsaj veš da bo v redu.

clock-img

14.01.2012, 18:49

clock-img

Oceania

pencil-img

762

Jaz ga imam že pet let in sem zadovoljna z njim.

clock-img

30.01.2012, 07:17

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Moja kolegica ga je pa kupila in ga ful hvali. Tudi jaz bom sicer kupila enega s preverjeno kvaliteto, ker so mi ti lonci tak bau bau... 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem