cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ekološki inovativni projekti

clock-img

27.04.2010, 20:55

clock-img

Eko Vila

pencil-img

214

Evropska komisija je objavila razpis v višini 35 milijonov evrov za ekološke inovativne projekte, ki se bodo financirali iz programa za konkurenčnost in inovativnost. Znotraj razpisa za leto 2010 so na voljo sredstva za nove projekte na področju recikliranja materialov, trajnostnih gradbenih izdelkov, na področju prehrane in pijače ter okolju prijaznih poslovnih praks.
Posebej so zaželene vloge malih podjetij z okolju prijaznimi izdelki ali storitvami, ki potrebujejo pomoč za prodor na trge. Razpis se zaključi 9. septembra 2010, za financiranje pa bo izbranih približno 50 projektov. Projekti bodo izbrani na podlagi njihovega inovativnega pristopa, potenciala za uveljavitev na trgu in prispevka k evropskim okoljskim politikam, zlasti v smislu učinkovitosti virov. Po Evropi bo potekalo več nacionalnih informativnih dni, predvidoma tudi v Sloveniji.

Vso dokumentacijo v zvezi z razpisom najdete v angleškem jeziku na 
tej spletni strani.

Dodatne informacije v angleškem jeziku lahko najdete
tukaj.

Za dodatna vprašanja se obrnite na
kontakte.

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, 
www.kgzs.si

_____________________________

Srečni trenutki štejejo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem