cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Eden ali dva

clock-img

21.05.2007, 13:30

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Eden ali dva kovtra (odeja) za v spalnico? Ali je bolje kupiti enega velikega, ali da imata vsak svojega.
Mi2 imava sedaj vsak svojega in čist normalno živiva, sedaj pa se ne morem odločiti (nujno jih je potrebno menjati) - ali bi vzela enega velikega???

clock-img

21.05.2007, 13:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi2 sva navajena, da imava vsak svojega user posted image  

jaz se itak zadekam, da mi samo lasje ven gledajo in bog ne daj, da mi kje notr piha user posted image

clock-img

21.05.2007, 13:38

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Dva!Itak

clock-img

21.05.2007, 13:40

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Logično da dva user posted image user posted image Prvič je lepše spat, če imaš svojega in se lahko pokriješ/odkriješ kakor tebi paše, drugič pa lažje dobiš posteljnino, če kupiš dva user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

21.05.2007, 13:40

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri naju imava vsak svojega, pri mojih starših pa skupnega, velikega, pa mi je ful ljubša ta prva varianta. Razen če sta še čist na sveže zaljubljena in se cele noči stiskatauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

21.05.2007, 13:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dva, defenitivno. Boljš je spat. Če pa bi se rada stiskala, greš pa pod njegovega al pa on pod tvojegauser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

21.05.2007, 13:44

clock-img

facka

pencil-img

789

dva, kaj pa če se skregata, pa gre eden v dnevno spat, ti pa sam en kovter?user posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

21.05.2007, 13:47

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

jaz se itak zadekam, da mi samo lasje ven gledajo in bog ne daj, da mi kje notr piha user posted image

Jaz tudi, poleti in pozimi user posted image

clock-img

21.05.2007, 13:49

clock-img

Anonimen

Midva imava enega (200x220), pa je kul....tudi na morju imava enega...pa ko bova kupovala novega, bo tudi enden...to je odvisno, kako sta navajena..

clock-img

21.05.2007, 13:56

clock-img

Anonimen

obvezno 1.. si ne predstavljam da bi mela vsak svojega.. Sej ponavad je pr nama tko, da sem jaz čist zadekana od spredaj in od zadaj, njemu je pa itak vroče in mam pol dejansko cel kovter zase...user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2007, 14:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Prav tako jaz!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2007, 15:46

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

IZVIRNO SPOROČILO: poštarca

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Prav tako jaz!user posted image user posted image user posted image

Kot da bi jaz pisala, mojga pa itak vedno poti in spi napol nag! Imava pa en kovter, deko, vse eno, pa se ne stikava in nisvna na frišno zalublena!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil * Mateja * -- 21.5.2007 15:48:38 >

clock-img

21.05.2007, 17:44

clock-img

Anonimen

Dva!

Če se pa odločiš za enega imam pa doma enega novega in enga rablenga oba dimenzij 200x200-dobiš, sam recuser posted image

clock-img

21.05.2007, 17:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tole je zelo dober razlog.

IZVIRNO SPOROČILO: facka

dva, kaj pa če se skregata, pa gre eden v dnevno spat, ti pa sam en kovter?user posted image

drugič kot drugič pa - če se skregava in gre ON v dnevno recimo spat, naj gre kar brez kovtra.
Je pa res, da potem ful težko dobiš posteljnino. Ikea recimo nima posteljnine 200x200?

clock-img

21.05.2007, 17:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Si bom zapomnila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Dva!

Če se pa odločiš za enega imam pa doma enega novega in enga rablenga oba dimenzij 200x200-dobiš, sam recuser posted image

clock-img

21.05.2007, 21:13

clock-img

Anonimen

enako user posted image user posted image

clock-img

21.05.2007, 21:19

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

ENEGA

Ker imava velik format postelje (2x2.2) sva zadevo najprej reševala z precej dragimi in malo "majhnimi kovtri 2x2, nato pa sva prešaltala na bolj ekonomično varianto. Sedaj kupujeva klasično posteljnino 140x200, ki jo dobiš povsod v vseh cenovnih rangih, jih nato razparava po dolžini in sestaviva skupaj v en VELIK kovter cc 250x200. ravno tako narediva z osnovo kovtra, ki nama jo je mojster naredil na nete, da jih sestaviva. Kovter je tako dovolj velik, da lagko spiva zavita vsak zase, ali pa se stiskavauser posted image . Spanje na kavču pa ODPADE.

clock-img

21.05.2007, 21:32

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Midva imava enega...in mislim, da ga bova vedno imela. Zaljubljena na frišno nisva...no v bistvu sva: v najino Lauro in tudi zaradi tega je fajn imet 1 kovter - se naši sončki lahko na sredino stisnejo user posted image ...IKEA kovtri so pocen in fajn, če pa kupiš pri nas kovter, je najmanjši problem ikeino posteljnino predelat. Midva imava pa posteljnino od ODEJE (res noro dobri materiali v novi kolekciji), pa sem kupila kovter od ikeje in ga dala odrezat user posted image . Šivilje to naredijo zelo hitro in za skoraj nič denarja.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

clock-img

21.05.2007, 23:04

clock-img

ursi

pencil-img

685

Midva imava tudi enega. Pa mi je čist vredu. Pomojem je vredu kokr se pač navadiš.

clock-img

21.05.2007, 23:56

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Midva imava dva. Se mi zdi najboljša rešitev za naju, kje se OBA zadekava do ušes...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

22.05.2007, 04:38

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Odkar sva skupaj, imava tudi skupen velik kovter. In tako bo verjetno tudi ostalo.

clock-img

22.05.2007, 06:59

clock-img

Anonimen

2

clock-img

22.05.2007, 07:27

clock-img

Anonimen

vsak svojega, ker osvražim da mi piha na hrbet če vsak našpona kovter v svojo smer

clock-img

22.05.2007, 11:41

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

Vsak svojega, ker sovražim da mi piha na hrbet,če vsak našpona kovter v svojo smer!!!

Se podpišem!!!

clock-img

22.05.2007, 12:23

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Dva!user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem