cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Edemi in pregled na pediatrični na nevrologiji

clock-img

26.04.2007, 21:18

clock-img

bubica9

pencil-img

29

Mene pa zanima, če ima katera izkušnje, kako izgleda pregled na nevrologiji. Midva sva namreč naročena na pregled, ker ima sinček poleg tega, da je hipoton, na hrbtiščih dlani in stopal malo zateklo (edeme), pa naju je razvojna pediatrinja poslala na pregled.  Prosim za vaše izkušnje in pa kaj to sploh pomeni, če ima otrok edeme oz. otekle rokice in nogice? Hvala v naprej in lp

clock-img

27.04.2007, 21:17

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Živjo, s tamalo sva bili marca na pregledu na nevrologiji. Ker je prav tako hipotonična kot tvoj tamali gresta najbrž na pregled za izključitev možnosti motnje v prebavi. To sva bili midve in sicer te 'hospitalizirajo' čez dan (ne prespiš). Maši so naredili UZ glavice,pregledali sta jo dve nevrologinji in vzeli so ji kri in urin. Nič strašnega, pa vsi so zelo prijazni. Priporočam, da si s seboj vzameš kaj za pit, ker sem bila jaz dehidrirana, vprašat pa nisem upala, ker so imeli z otroki dosti dela. Za tamalega pa vse tam dobiš. Za oblečt, pleničke, mleko, kosilo...

Upam, da sem ti dovolj podrobno opisala in da nisem zatežila user posted image

clock-img

27.04.2007, 21:22

clock-img

bubica9

pencil-img

29

Najlepša hvala za odgovor, si me kar malo pomirilauser posted image , upam, da je bilo s tvojo malo vse OK in da bo z našim tudi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem