writing-img

ENO ALI DVOJAJČNI-KDAJ IZVEŠ?

clock-img

15.06.2006, 11:29

clock-img

bianka

pencil-img

203

pozdravljene

zanima me kdaj ste izvedele ali so dvojčki eno ali dvojajčni,a se mogoče to vidi na NS?

sem v pričakovanju dvojčkov pa me zanima.

Hvala

clock-img

15.06.2006, 12:08

clock-img

emaa

pencil-img

7450

zvedla sem že na prvem pregledu, takoj, ko je G povedala, da sta dva (noseča sem bila 9t 1d), je pogledal še ali sta enojajčna ali dvojajčna, moja sta dvojajčna, na NS se je pa še lepše videlo pregrado med njima.

clock-img

15.06.2006, 13:51

clock-img

darja.grm

pencil-img

120

Ponavad se to vidi že na prvem ultrazvoku, sam ni nujno.Men je dr. rekel da bomo izvedeli šele pri porodu, ker sta bla isti spol, čeprov naj bi bla že od vsega začetka dvojajčna.

carpe diem

clock-img

16.06.2006, 22:04

clock-img

pi

pencil-img

918

Meni so povedali na NS, takrat sem tudo prvič izvedela da nosim dvojčke, se pa je zelo lepo videlo da sta čisto skupaj saj sta se dotikali in imeli sta eno posteljico.

clock-img

18.06.2006, 12:38

clock-img

petraCBU

pencil-img

274

Pri prvem UZ (nekje 9 tednov) se je jasno videla pregrada med njima in je bilo očitno da sta dvojajčna.
LP
P.

clock-img

29.06.2006, 13:44

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Meni je tudi povedala na nuhalni. Sta pa imela eno posteljico in tudi pregrado vmes v znaku črke T, kar naj bi pomenilo, da sta enojajčna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem