cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

EA v Celjski porodnišnici, da ali ne????

clock-img

23.07.2010, 12:23

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Zdaj sem pa res že čisto zmedena. Ene pravijo da je možna, druge da jo je težko dobit...user posted image
Kako je zdaj s tem, vse tiste ki ste pred kratkim rodile ste lahko dobile EA ali ne? in Je res brezplačna, ker ene pravijo da ja, druge pa da se plača 180 €?user posted image

clock-img

23.07.2010, 16:43

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

Zdravo.

Sem rodila v Ce porodnišnici in med informacijami, ki sem jih prejela je tudi ta. JA, je možna epiduralna, samo se moraš zanjo prej dogovorit, je pa PLAČLJIVA. Pejdi se pozanimat. Mislim da se cena giblje res tam nekje okoli 180 eur.

clock-img

23.07.2010, 18:53

clock-img

rožica2

pencil-img

187

lani ko sem bila jaz je tudi bila dosegljiva samo v dopoldanskem času,takrat ko je anestezist v službi

clock-img

23.07.2010, 19:53

clock-img

janjja

pencil-img

1078

lani ko sem bila jaz je tudi bila dosegljiva samo v dopoldanskem času,takrat ko je anestezist v službi

Pa se potem plača, če je on slučajno tam, a ni čudno da anestezist dela le ob dopoldnevih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem