cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

E-knjiga pravljic

clock-img

03.04.2008, 11:26

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Že pred nekaj časa sem dobila na moj mail, da sem bila izžrebana in sem dobila knjigo pravljic in da bo v nekja dneh prispela na moj naslov po pošti. Zaenkrat nisem še nič prejela, kdaj lahko pričakujem to knjigico?

clock-img

11.04.2008, 11:23

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Ali mi lahko odgovorni na RR vsaj sporoči, kdo je kontaktna oseba za to nagradno igro in ga bom sama vprašala, kje se je zataknilo, da knjigice še nisem dobila, pa ne samo jaz.

clock-img

14.04.2008, 15:18

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Spoštovani! Nagrade pošilja sponzor nagradne igre Emona obala. Pozanimali smo se in sporočili so nam, da so bile nagrade prvega kroga žrebanja že dolgo nazaj poslane, nagrajenci drugega kroga pa jih bodo prejeli v tem tednu. Prosim, da nam preko ZS-ja sporočite vaš naslov, da preverimo konkretno glede vaše nagrade.
 
Hvala
 
 

_____________________________

Lp,
Wahoo RR


clock-img

15.04.2008, 16:17

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Hvala za odgovor, sem že kontaktirala osebo, ki me je obvestila o žrebu in je potrdila, da naj bi bilo do konca tega tedna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem