cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dvoumne žaljivke?

clock-img

05.02.2008, 05:16

clock-img

Anonimen

A niso to prav tako žaljivke, čeprav... so dvoumne?

Bom dala primer, da boste vedeli, o čem sprašujem...

"Našo" Motovičlico jaz že od pamtiveka tukaj na RR imenujem Rukola user posted image . Osebno se ne poznava - čvekava virtualno, kakor stotine drugih. Potem pa se nekega lepega dne tukaj na RR skregava. Pač ne razmišljava enako in vsaka vztraja pri svojem mnenju. Zame je ona trapasta, zanjo sem jaz. In cela RR ve (ker so prebrali), da sva se skregali (đizus, kako otročje user posted image ). In se ne pogovarjava več (virtualno). Potem pa jaz odgovrim na eno temo na "Gospodinjskih nasvetih", kjer ena mamica sprašuje, če rukola (zelenjava) paše k tenstanemu krompirju. In evo moj odgovor:"Bog ne daj, rukola že izgleda ne dobro, kaj šele, da bi bila užitna, vsa moja družina je po njej dobila drisko, pa še poceni ni, ni vredna svojega denarja, nikar ne imejte rukole v hiši, vaše življenje se bo preselilo v Klinični center, če ne celo na psihiatrijo, bla, bla, bla..."  user posted image in tako dalje. Ali obratno - ko bo nekdo spraševal za opremljanje hiše, bo Motovilčica nazaj napisala:" Vse dajte v hišo, kar hočete, samo nikar ne imejte karnis - kvarijo ne samo izgled sobe, ampak tudi zunanjega videza hiše, zavese je bolje z risalnimi žebljički pribiti na strop, kakor pa kupiti karniso, bla, bla, bla..." user posted image

Krasna besedna igra... in vsi, ki imajo vsaj malenkost zdrave pameti, vedo, za kaj gre... da je rukola krasna za solato in da hiše brez karnis pač ne moreš imeti... ampak da se pa jaz in Motovilčica ne prenašava... in ker se ne smeva direktno poslati v mičku paterinu (hvala, Albina, za tole user posted image ), potem nastane zgoraj napisano... še naravne blondinke (oprostitute, prosim, se vam pardoniram user posted image ) dojamejo bistvo... kaj šele vsi tisti, ki RES vedo, za kaj gre...

No, in ker na RR pravite, da žaljivke niso dovoljene - kako je potem s tem? Nedokazljiva zadeva (ker jaz govorim o solati, ona pa o karnisah - ne pa jaz o Motovilčici, ona pa o meni user posted image ) ali črno-na-belem?

Aja, pa Motovilčica - se opravičujem, ker sem te vzela za primer. Ti si mi prva padla na "pamet". user posted image

I'm just asking... za odgovor prosim admine, za mnenja pa nevpletene uporabnike. Hvala.

clock-img

05.02.2008, 05:59

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Tako na pamet bi odgovoril pms, pa oprostite nad (moško) nevednostjo v slučaju zmoteuser posted image .

Drugače pa deluje kot pogovor dveh starih zakoncev, ki se majčkeno bockata.

clock-img

05.02.2008, 08:43

clock-img

jajula

pencil-img

1191

vidve pa res ne morta ena brez drugeuser posted image najprej se skregata, potem se posredno kregata, na konc pa še razpravljata ali je to kreg al ne?

clock-img

05.02.2008, 08:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jajula
vidve pa res ne morta ena brez drugeuser posted image najprej se skregata, potem se posredno kregata, na konc pa še razpravljata ali je to kreg al ne?

A ti smem predlagati, da prej, preden odgovoriš oz. kaj napišeš, vsaj prebereš, kaj sprašujem? user posted image

clock-img

05.02.2008, 09:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

Karnisa zdej sem pa orng razmišljala kda sva se skregaliuser posted image user posted image

Jajula.... čist si falila point.

Sicer pa Darja Kos se popolnoma strinjam s tabo.

clock-img

05.02.2008, 09:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vsaj dogaja se! user posted image user posted image

Face ste, babe!user posted image

clock-img

05.02.2008, 11:01

clock-img

cukerček

pencil-img

575

user posted image  ja dogaja pa se

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

05.02.2008, 12:40

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Darja Kosuser posted image user posted image user posted image NASMEJALA SEM SE TI DO SOLZuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2008, 13:17

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Darja Kosuser posted image user posted image user posted image NASMEJALA SEM SE TI DO SOLZuser posted image user posted image user posted image

Mene tudi. Babe, face ste.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

06.02.2008, 15:56

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

DK a ti je dolgčas user posted image

clock-img

06.02.2008, 17:42

clock-img

Anonimen

Ne. Samo na živce mi gre, ker določene RR-ovke nimajo dovolj poguma, da bi drugi RR-ovki v obraz povedale, kar ji (po njihovo) gre in se potem takole blamirajo, da vsi nevpleteni samo zavijamo z očmi.

clock-img

06.02.2008, 17:52

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

DK domišlijo pa maš. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.02.2008, 17:52

clock-img

Anonimen

Samo primer sem dala... bistvo je pa realno, kakor vemo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem