cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dvojčki 2009

clock-img

18.02.2009, 19:37

clock-img

Cembi

pencil-img

8

Vse dvojne nosečke lepo pozdravljene na novi temi user posted image user posted image
Začnemo tukaj.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 9.5.2013 10:06:28 >

clock-img

18.02.2009, 19:41

clock-img

Shadow

pencil-img

638

user posted image user posted image user posted image  
Štepljam kartico, a srčno upam, da me še vsaj pet mesecev ne bo uradno tukaj! user posted image  
Bom pa vneto brala pogovore novopečenih dvojnih mamic in srkala njihove izkušnje in modrosti, ker se počutim vedno bolj nesposobno za dvojno mamo. user posted image

clock-img

02.03.2009, 17:43

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pozdravljene.

Bom se probala pridružit koliko mi bo čas dopuščal.Rodila sem 7.1.2009 fantka Tomaža in Anžeja za tiste ki še nas ne poznate.Smo doma slab teden dobro napredujemo smo se kar vklopli.Mala dva pridno jeta na tri ure malo na dojko malo po flaši.Sicer se jima flaša bolj dopade vendar bom vstrajala da bi le prešaltali samo na dojko ker to molzenje me res izčrpava.
No to je za začetek zdaj pa moram it se je živi alarm vklopiluser posted image .Še pridem kaj nazaj.

clock-img

08.03.2009, 23:28

clock-img

Kicsi

pencil-img

346

Ojla.
Tudi jaz se vam pridružujem na tej temi.Junija namreč pričakujem dvojčke,pa bi rada tudi kake izkušnje delila z vami.

clock-img

11.03.2009, 21:32

clock-img

maj_a

pencil-img

7

lep pozdrav.

tudi jaz se vam bi pridruzla, pricakujem enojajcne dvojcke..:)
upam da nisem odvec

lp maja

clock-img

12.03.2009, 09:43

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Maj_a, dobrodošla! V bistvu čvekamo tule zraven, na Nekaj vprašanj o dvojčkih. Pridruži se nam raje tam, je bolj živahno user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem