cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dve vprašanji: zaklepanje datotek in gmail

clock-img

17.05.2011, 11:28

clock-img

Anonimen

Mogoče mi lahko pomagate:
1. Je možno zakleniti posamezne datoteke, recimo eno določeno wordovo datoteko, da se jo lahko vidi samo z vpisanim geslom?
2. Ali je v Gmailu možno nastaviti povratno sporočilo, torej potrdilo, da je naslovnik pošto prejel? Iščem in ne najdem.

Hvala.

clock-img

17.05.2011, 12:25

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Jaz vem samo za 1. vprašanje - se da. Greš pod orodja, klikneš možnosti in potem izbereš zavihek varnost. Tam se potem vpiše geslo za odpiranje in za spreminjanje datoteke.

clock-img

18.05.2011, 14:23

clock-img

enkratna

pencil-img

821

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

2. Ali je v Gmailu možno nastaviti povratno sporočilo, torej potrdilo, da je naslovnik pošto prejel? Iščem in ne najdem.

Hvala.

Ne, direktno v Gmailu tega ni mogoče nastaviti. Preberi več o tem tukaj.

clock-img

18.05.2011, 14:36

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

datoteko zakleneš z geslom na računalniku (v programu v katerem datoteko delaš) in tako pošlješ k naslovniku (plus geslo mu posebej dostaviš). web email klienti sami afaik nimajo te možnosti.

potrditveni email pa se da nastavit samo na email klientih, ki so na računalniku - nisem še videla da bi na web email imel potrditvene emaile (confirmation email). recimo thunderbird in outlook mata to afaik.. jaz sem mela Eudoro in sem pobirala pošto od gmaila - to (pobiralca pošte/email klienta na računalniku) si lahko naštimaš za svoj gmail in potem boš imela vse kar želiš. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 18.5.2011 14:39:10 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem