cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dva zvedava mačkona

clock-img

03.08.2007, 18:39

clock-img

šnapi

pencil-img

69

Zavržena v grmovju, kjer ju je našla prijazna gospa in ju vzela k sebi. Sedaj se učita osnovnih manir za življenje v stanovanju in jima gre kar dobro od tačk. Sta razigrana kot se za mačje otroke spodobi in komaj sta mi pustila, da sem ju poslikala. Trakec, ki visi na fotoaparatu je namreč res pripravna zadeva za igrat in če je bilo treba do njega sta pač splezala po hlačah navzgor user posted image
Stara sta dva meseca in seveda iščeta nov dom. Pri kastraciji možen popust.

Kontakt: 041/ 971-920 Milena

user posted image
user posted image user posted image

Več slik :
http://album.email.si/album/40232

clock-img

29.09.2007, 10:00

clock-img

šnapi

pencil-img

69

No tale dva Pikca sta že kar pošteno zrastla in se razvila v prava lepotca. Navajena sta bivanja v stanovanju, uporabljata mačji WC, se crkljata in divjata. Belo tigrast Pikec je malo bolj korajžen in me je takoj prišel pogledat, črn Pikec malo bolj previden in v vsem sledi svojemu pogumnejšemu bratu. Seveda še vedno iščeta nov dom.

Kontakt: 041/ 971-920 Milena

user posted image

user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem