cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dva otroka

clock-img

08.07.2014, 17:58

clock-img

L009

pencil-img

87

Živjo.
Potrebujem nasvete, ideje kaj početi z otrokoma, starima 5 let in 1,5 let, sta pa zelo živahna? Oba potrebujeta veliko animacije in pozornosti, zato mi zmanjkuje idej kaj delati.
Med risanjem moram nameniti 99% pozornosti mlajšemu, saj daje barvice v usta in umika list da bi risal po mizi, starejša pa si zelo želi, da bi risala z njo.
Med sestavljanjem kock, mlajši podira, starejša upije, ker ji vse podre.
Oba rada pomagata pri kuhanju. Pri gledanju in prebiranju knjigic tudi uživata.
Kaj bi še lahko delali skupaj? Kam bi lahko šli, da bi bilo za oba primerno?

clock-img

08.07.2014, 18:41

clock-img

saragr

pencil-img

164

Jaz sem ju v igri ločila, ker starejši je imel veselja početi eno stvar a mali mu je pri tem "nagajal". Vsak v svojem delu sobe ali pa vsak v svoji sobi sta imela mir eden pred drugim in sčasoma sta se začela pogrešati, tako, da je lahko kasneje stekla igra brez kričanja, vpitja in joka. Ko sta skupaj pa recimo risanje (barvice, tempere ), plastelin, lego kocke (kar pri tebi ne gre, če daje stvari v usta ), žoga, spomin itd

clock-img

09.07.2014, 09:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.07.2021, 21:39

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

404

Imam podoben problem in starostno razliko. Nekako poskušam, da se igrata skupaj- si pdoajata žogico, plešeta ob glasbi, rišemo skupaj. beremo krajše pravljice... upam, da bosta kmalu se igrali skupaj brez mene, ki igram policaja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem