cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Drugi poskus IVF verjetno neuspešen

clock-img

20.10.2005, 10:08

clock-img

Andy

pencil-img

24

Pozdravljene!
Danes sem pa zelo žalostna user posted image . Včeraj je bilo en teden od ET in sem popoldne opazila na hlačkah rjav izcedek, tak kot ga imam ponavadi pred menstruacijo. Ta se je nadaljeval po malem vso noč in še danes, tako da se bo verjetno vsak čas vlila user posted image . Kljub temu še vedno upam, da je ne bo.
Upanje ostaja.

clock-img

20.10.2005, 10:36

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Ja upanje ostaja...

Držim pestiuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

20.10.2005, 10:39

clock-img

klarisa

pencil-img

295

andy, nočem ti dajati nobenga lažnega upanja vendar imajo nekatere tisti dan ko naj bi prišla M, izcedek ki potem izgine...znaki so pa relativni od ženske do ženske...jst upam,da se neha..ne vem, kako si dobila M v prvem postopku? jst ko dobim ponavadi od 10-12 dneva po et..držim pesti!

clock-img

20.10.2005, 15:05

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Ne obupaj, meni je uspelo šele v četrtem poskusu.user posted image

clock-img

20.10.2005, 15:05

clock-img

Andy

pencil-img

24

Jest sem jo prvič tud dobila 10 dan. Sem dons klicala v LJ pa pravjo, naj še dva dni počakam, če se bo vlilauser posted image , potem pa preneham jest Utrogestan, drgač naj pa pridem naslednji teden na test. Zdi se mi, da ne bo potrebno, ker je izcedek vedno močnejši in vedno bolj rdeče barve. Bomo poskusili spet po novem letu z zamrznjenčkom.
Vseeno hvala za spodbudne besede. Vsem, ki čakate na user posted image  pa želim čimprejšnjo uresničitev želje.

clock-img

20.10.2005, 15:08

clock-img

Andy

pencil-img

24

Barbara B ali mogoče veš, če se ti po otoku štejejo postopki znova ali ne?
Sem zlo vesela zateuser posted image user posted image user posted image , ker vem kakšen pekel je to, da večkrat poskušaš in čakaš ali bo ali ne bo.

clock-img

20.10.2005, 15:27

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Ja, ko rodiš imaš za naslednjega otroka spet 4 poskuse.

clock-img

20.10.2005, 15:29

clock-img

Andy

pencil-img

24

Najlepša hvala za odgovor!

Andy

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem