cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Družinski avto

clock-img

14.09.2007, 12:34

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Pričakujeva prvega otroka in sva tik pred menjavo avta. Malo sva šla že gledat, zdaj me pa zanima vaše mnenje, kateri avto se vam dobro obnese za družino z enim/dvema (bova najbrž avto par let imela) otrokoma. Mikajo me enoprostorci, samo nikakor se ne morem odločiti katera firma, ker mi noben ni čisto všeč. Predvsem me zanima, da ima avto velik prtljažni prostor, da gremo z njim lahko na morje in da spravim vanj voziček brez nekih kolobocij. Pa da je varen in se ne kvari ves čas. A bi morala biti še na kaj pozorna pri nakupu zaradi otrokove varnosti?

lp,  kasija

clock-img

14.09.2007, 12:39

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi imamo Xsaro Picasso in smo ful zadovoljni. Prtljažnik je res velik, prostora kolikor hočeš, pa še udoben je.

clock-img

14.09.2007, 12:41

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Mi imamo tudi Picasoja!!! In je SUPER!!!!!!! Vse kar je benika napisala!

clock-img

14.09.2007, 12:52

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

VW Passat user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 12:56

clock-img

fricka

pencil-img

751

To je zelo relativna zadeva. Mi imamo kot službeni avto Dachia Logan, pa čedalje večkrat ppuščamo Passata doma in jo koristimo tudi privat. Je zelo prostorna, mehka za vozit, se ne kvari (saj je konec koncev Renault), ima klimo, dobro potegne (1.6 16 v).

clock-img

14.09.2007, 12:56

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Mi tudi razmišljamo o nakupu malo večjega avta in je moj najbolj navdušen nad Citroenom Berlingom ali pa Peugeot Partner.

Drugače pa kaka Opel Zafira.

clock-img

14.09.2007, 13:08

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Ford S Max. 

clock-img

14.09.2007, 13:09

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

Mi pa imamo fiat Dolo-ja dizla in smo super zadovoljni. PRtljažnik je res Ogromen in prostoren, pa tudi sedeži so veliki in udobni. Vožnja je enkratna in preglednost tudi. Imamo ga 5 let in nismo z njim imeli nikoli nobene težave.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

14.09.2007, 13:09

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Renault Scenic ali Grand Scenic ali Espace; cenejša, pa prav tako zelo solidna varianta, pa je Dacia Logan, kot je že ena prej povedala.

Mi imamo sicer enega otroka, pa krasno shajamo z Renault Megane Grandtour (karavan).
Ga ne menjam za nobenega drugega!!

clock-img

14.09.2007, 13:10

clock-img

lukec

pencil-img

2260

S-max. C-max, Corrola verso, VW touran ... Od teh ti mora biti vsaj en všeč.
Sicer pa z enim otrok in VW golfom zaenkrat kar gre.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

14.09.2007, 13:55

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi imamo Passata, zdaj bomo pa kupili še Picassoja, ker ima moj službeni avto, jaz pa ni mislim celo leto viset doma, ker ne morem spravit vozek v Micro. Dobimo ga oktobra.user posted image

clock-img

14.09.2007, 14:12

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Nisi napisala koliko denarja imate na voljo? Po moje je to bistvena informacija.

clock-img

14.09.2007, 14:17

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Tudi midva sva pred prihodom najinega sončka zamenjala avto in nabavila Picassojauser posted image user posted image . Super je, sploh zato, ker je malo višji od ostalih in se mi zdi zaradi tega bolj varen. Prtljažnik pa je ogromen - midva sva kupila Quinniya 3XL Comfort, ki je ful velik, pa gre čisto komot noter, pa še ostane plac, seveda. Mislim, da so še vedno v akciji in dobiš pri starem modelu zelo dobro opremo. Priporočamuser posted image user posted image !

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

14.09.2007, 14:22

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi imamo Kio Carnivala, 7 sedežev, dvojna klima, + vsi dodatki...., dolžina avta kot Espace Grand(podaljšan), drsna vrata(zame zelo pomembno, da si na parkirišku "ozek") in smo za 3 leta starega dali 2,5 mIo SIT, to je ca 10.400 €. Smo zelo zadovoljni...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.09.2007, 14:23

clock-img

loncica

pencil-img

797

Midva imava Megane Grandtour, ki ga ne dam za noben denar.

Če pa bi razmišljala v smeri enoprostorca, pa definitivno Ford S Max.

clock-img

14.09.2007, 14:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.09.2007, 15:06

clock-img

total

pencil-img

4453

Midva sva pred kratkim nabavla škoda Fabia karavan..zelo prostroen,lep in suepr avtouser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

14.09.2007, 17:46

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Hojla, jaz bi ti pa priporočila Mazdo 5, Seat Alteo XL ali Toyoto Corollo Verso - stestirala sem vse tri in se obnesejo, so zelo prostorni. LP

clock-img

14.09.2007, 19:22

clock-img

Sunny Morning

pencil-img

2626

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Nisi napisala koliko denarja imate na voljo? Po moje je to bistvena informacija.

Mislim, da je to zelo pomembna informacija, se lahko zelo zoži izbor, ker je drugače full preveč avtomobilov.

Jaz imam Reanult Megana, on pa vozi WV Passata karavana in mislim, da glede na velikost prtljažnika v novem Passatu ne bo nobenih težav s prostorom. Sva letos full stvari vlekla s sabo na morje pa je bilo še prostora. Tudi v Meganu ne bi smelo biti problemov glede vozička.Glede na to, da je pa moj avto star komaj dobro leto si enkrat v prihodnosti (čez 5-6 let) želim Renault Scenica.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

clock-img

14.09.2007, 23:06

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Hvala za odgovore!

Mogoče bi morala res napisat v kakšni vsoti kupujeva, ampak saj lahko spet variraš glede na to, a vzameš starega ali novega. No, kupujeva v rangu Renault Scenica. Za Dacio Logan pa sploh nisem vedela, ga bom šla tudi pogledat.

clock-img

15.09.2007, 21:14

clock-img

lea23

pencil-img

517

mi imamo audija karavana, ga je imeu dragi še preden smo bili družina.. super 1a avtouser posted image

clock-img

16.09.2007, 14:02

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Midva imava Passata karavana, starega nekaj let. Tole bo sicer najin prvi otrok, sem pa enkrat prevažala prijateljičine 3 otroke - na zadnjo klop gredo preverjeno in zlahka 2 lupinici in na sredino otroški avtosedež za 9-18kg. Prtljažnik je pa itak na meji tovornjaka... user posted image

clock-img

16.09.2007, 14:34

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi imamo renault ESPACE,full zadovoljni.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

16.09.2007, 16:33

clock-img

Anonimen

Jaz sem se eno leto vozila z raznimi majhnimi in velikimi avti. Tudi v najmanjšega je šlo vse. Voziček, prtljaga.....

Tako da je prostornost relativna. Večji je avto, bolj si komot in več nosiš s sabo. Pri manjšem se obnašaš bolj racionalno.

clock-img

17.09.2007, 14:12

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

tdu midva gledava nov avto. zdaj mava Hondo Jazz in gre notr vsakršen voziček... smo probal nekega velkega Peg Peregota od bratranca, in gre... navdušujeva pa se sedaj nad Hodno FRV. odličen avto! spredaj ima 3 sedeže, tako da lahko otrok v lupinici sedi spredaj med obema staršema. pa še air bagov ni potrebno izklopit, saj ga na sredini ni.

pozanimajta se za ta avto, res je superi n zelo udoben. midva sva ga sprobala in mislim, da bo kmalu najin user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem