cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Driska pri petletniku...

clock-img

28.01.2014, 19:43

clock-img

shaban

pencil-img

28

Naša punčka ima že tri dni drisko...prva dva dni je bila res boga...smo jo filali samo bobi palčkami in vodo...in je bila zelo redka...danes je malo gostejša...kaj storiti da jo preprečimo...probali smo jo z banano in čokolado...pa niččč...kaj ve menite???

clock-img

28.01.2014, 19:53

clock-img

respect

pencil-img

272

ne vem zakaj pri driskah otroku odrekate hrano in mu dajete takšno revno hrano za jest? Ravno ko je driska otrok potrebuje pravi obrok hrane. Nimate kaj,virus se mora izločiti iz telesa. Otrok naj je kar želi oz. mu kuhajte normalno hrano in pije naj,da ne dehidrira . če v roku 10 dneh driska ne pojenja pojdite do zdravnika

clock-img

28.01.2014, 20:29

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

banana in kokakola....če noče mehurčkov, pač reči, da je to zdravilo in mora....če ni nek rota, jo bo zaprlo....

clock-img

29.01.2014, 06:08

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

že nekaj let je navodilo pediatrov, da naj otrok takrat je kar mu paše. Važno, da veliko pije.

Tako, da jaz se takrat tega držim. Ko sta moji bolani, jima tako ali tako nobena hrana ne diši. Kakor je že predhodnica napisala, se mora virus izločiti iz telesa

clock-img

29.01.2014, 06:18

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Glede hrane se strinjam s predhodnicami. Ob tem pa jaz našim od prvega dneva dajem probiotike (linex limbi ali biogaia), ki pomagajo z "dobrimi bakterijami" vzpostaviti ravnovesje v črevesju. Naj veliko pije in je, kar ji paše. Poskrbeti moramo, da ne dehidrajo, ostalo opravi organizem sam.

clock-img

29.01.2014, 11:44

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Ko je imelo moja malo dete 5 mes. sem pokasirala GROZNO trebušno virozo, bruhala, driskala...kar teklo je iz mene...dobila sem inf. injekcije proti krčem... in nasvet zdravnice je bil da driske ne smemo ustavljati, ker...na takšen način telo
samo poskrbi da se virus čimprej odpravi (opere) iz telesa...samo skrbeti je treba da se dovolj pije in seveda jesti vse kar nam paše (če sploh kaj paše)

clock-img

29.01.2014, 12:59

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Jaz jim ob driski dam dekstra bombone, pa isostar ...in vse, kar sami hočejo.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

29.01.2014, 14:06

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Glede hrane se strinjam s predhodnicami. Ob tem pa jaz našim od prvega dneva dajem probiotike (linex limbi ali biogaia), ki pomagajo z "dobrimi bakterijami" vzpostaviti ravnovesje v črevesju. Naj veliko pije in je, kar ji paše. Poskrbeti moramo, da ne dehidrajo, ostalo opravi organizem sam.

Jaz pa jogurte. Normalno hrano, pa čim več tekočine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem