cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Drage moje ODLOČNE, kako ste kaj?

clock-img

11.04.2006, 11:25

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Živjo, punce!
Od naše diete je minilo že skoraj 14 dni in me zanima kako se kaj držite?user posted image

Pri meni je tko: kile še stojijo, sicer imam eno več kot zadnji dan diete, ampak to je zame super, ker končna teža mi je bila itak malo nerealno nizka, še vedno imam kilo manj kot pred nosečnostjo.
Ampak: prehranjevanje je pa poden.user posted image  Kuhat se mi ne da nič, pojem ful manj sadja in zelenjave in solat. Jem kar nekako mimogrede, same 'svinjarije', kruh, testenine z nepravilno kombinacijo omake...zvečer pa sladkarije po moji stari navadi.
Ful sem jezna sama nase!!!user posted image  Med dieto sem si tako vestno pripravljala obroke, še za večerjo sem si velikokrat kaj skuhala, se veselila obroka, zdaj pa kar nekaj na hitro, uf.

Upam, da me kmalu sreča pamet. Kmalu grem nazaj v službo in bo še manj časa za kuhanje...

Kako se pa kaj ve držite? Ste pridne? Kilce?

Lp, Taška

clock-img

11.04.2006, 11:41

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ojla

Pri meni je pa tako. Kile stojijo in upam, da tudi pri tem ostanejo. Kar se pa tiče kuhanja mi pa ne dela težav. Dopoldan je na jedilniku še vedno sadje, kosilo je včasih tudi s kakšno čudno kombinacijo, kar se pa večerje tiče je pa kar ok. Sladkarij ne jem veliko. Zelenjava pa mi zelo odgovarja.

clock-img

11.04.2006, 11:42

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Hoj Taška 30 in ostale odločne!

Zaenkrat kile bolj ali manj stojijo. Midva z možem sva ohranila tak način prehranjevanja kot med dieto, med vikendom pa jeva normalno - nič ne ločujeva. Tudi sadni dan 1x tedensko imava.
Glede na to, da sem se tri mesece trudila za to težo, ki jo imam, ne bi rada vse dobila nazaj v še krajšem času.

Držite se!


_____________________________

lp

clock-img

11.04.2006, 11:51

clock-img

Anonimen

Kaj pa Montignc, punce? Toliko, da se nečesa držiš, da ne ješ nekontrolirano. Saj v bistvu je ločevanje, le da se ne sme jesti še krompirja, makaronov in riža(razen polnozrnatih) ter sladkorja. Če se vsaj okrivrno držiš tega, se po moje ne moreš zredit.

clock-img

11.04.2006, 11:58

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Pozdravljene. Priznam, prav pogrešam naše pogovore. Mi smo zdaj na veliko jedli sladkarije in sta šle 2 kilci gor, ampak jih že spravljam dol, da začnem z novo rundo tam kjer sem končala.

clock-img

11.04.2006, 12:14

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz pa sem šla gor že tri kilce. Moj trebuh se pridno veča, včeraj sem ravno imela čiščenje v omarah in sem hlače, ki sem jih tak veselo spravila in z lahkoto zapela po mesecu dni diete pospravila globoko v predal, kjer bodo luč sveta ugledale šele leta 2007, pa še to verjetno, če bo vse po sreči.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.04.2006, 14:17

clock-img

Anonimen

Jaz skoz ostajam pri isti kilaži, četudi sem spet začela jest kot pred dieto. Ampak z Mojco sva se odločili, da bova začeli s 1.5. znova, tako da takrat spet upam na kakšnih - 10 kg.

In odkrito, komaj čakam, da bom spet razmišljala, kaj bom jedla in se veselila naslednjih obrokov. Kar pogrešam vse skupaj...

clock-img

11.04.2006, 14:40

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

JAz sem se pa pridružila POGUMNIM - še za kak mesec. Sem pa ugotovila, da sem takoj vsa zapacana, če se prehranjujem po starem, tako da sem prav vesela, da se je pojavila nova skupina hujšaric. Sicer bi pa rada dala še ene 5 kilc dol, polse bom pa probala držat tega, da bo vsak 4. dan sadni, vsak 29. vodni in pa sladko samo vsak 4. dan -koliko mi bo pač uspelo.
Splišni - meni osebno pa Monti ni všeč , res da ne poznam dobro tega načina, ampak meni se zdi tale varianta 90D in pa potem mal pazit boljša, enostavnejša, predvsem mi pa vzame manj časa (morda se motim) - pa sadje dopoldne mi ful ustreza, tako da.... 

pozdravček

clock-img

11.04.2006, 14:55

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz imam tudi kilco več, kot ob koncu diete. user posted image  Hrano ločujem - za zajtrk jem sadje (enkrat sem čokolešnik, ki sem ga že tako pogrešala user posted image ), za kosilo pa le eno vrsto - edino parkrat sem mešala 2 vrsti beljakovine.
T_t_y - jaz tudi gledam, kakšne dneve imajo pogumne in se poskušam tako prehranjevat. Sem prehitro podlegla sladkim skušnjavam. user posted image  user posted image  
Ja, in pogrešam naše pogovore.

Muki, ti pa le v shoping po nove hlače - zate izjemoma večjo št.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.04.2006, 15:01

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Evo, sem hotla že rečt muki1, da je tebi čist dovoljeno (bi bila z veseljem tud jaz na istem pa čeprav sem ravno dobro zaključila porodniško), poleg tega se pa tud sploh nisi tolk zredila - čist OK. No, če nebi brala posta od lelaval, bi pa čist pozabla pokomentirat tvoje 3 kilce+.


pozdravček

clock-img

11.04.2006, 20:26

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz sem sicer zaključila z dieto že marca po 2m. Od takrat jem normalno kot pred dieto, občasno gledam malo na to, da ločujem. Mi je pa šlo kake 2 kilce nazaj gor. user posted image  Tako da jaz razmišljam v smeri, da bi se priključila skupini, ki začne 1.5., samo tako, da bi se malo držala in da ne bi šlo spet nazaj gor, pa mika me, da bi se na aerobiko vpisala, ker drugač tole sedenje cel dan v službi je pa res katastrofa za moje kile. Bo treba spet mal bolj mogat začet, drugač bo šel ves trud 2m v nič.

Glede Montija...jaz sem nekaj brala knjigo in debate na tem forumu, ampak mi vse skupaj nekako ne odgovarja. Se pač ne morem odpovedat krompirju, rižu in testeninam. user posted image  Bi blo pa fino, da bi se vsaj približnega ločevanja držala. Ampak ne vem, kako naj se spet v roke vzamem. user posted image



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

11.04.2006, 20:32

clock-img

paris

pencil-img

1304

Hojla!Jaz se kar držim, pa čeprav sem ga tudi jaz začela sračkat s sladkarijami!user posted image
Se bom morala merkat, da ne bo spet preveč kilc!user posted image


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem