No takole še moja izpoved....tudi sama sem naročila kremo preko nekega posrednika iz Lj.Krema res čudežno pomaga, tako da sem deklico namazala le 1 krat in potem je iz previdnosti nisem več uporabljala.Po enkratnem nanosu (namzala sem celotne nogice, ker je res imela flekec pri flekcu) je naslednje jutro bila njena koža po celotnem telsesu(vrat, lička, pregibi rok, trebušček) brezhibna! Prepričana sem (po posvetu s pedjitrinjo), da krema vsebuje nek močan kortikosterod, ki je, ker je bil namazan na veliko površino deloval sistemsko, kot bi deklica prejela injekcijo kortikosteroida. Baje je že pred časom nek zagrebčan "iznašel" zeliščno kremo proti luskavici.Ljudje so iz Slovenije množično drli po to kremo, nakar se je po pregledu te kreme izkazalo, da vsebuje kortikosteroid. Sicer pa gospod iz Beograda zagotavlja, da je le zeliščna, ne želi si uradnega zastopnika za to kremo v Slo in pravi tudi, da bo drugo leto te kreme manj, ker baje ni neke trave letos.Mislim, da je to njegov korak nazaj, ker skorajda ne poznam več mamice atopika, ki te kremice nima.Sicer pa, če je res samo zeliščna, ta gospod bi zagotovo lahko postal nobelov nagrajenec in v naslednjih letih miljarder. Ne vem no, lahko pa da mu delamo krivico. Absolutno sem za to, da se krema preveri. Sem iz Maribora, če ste še zainteresirane lahko mogoče preverim pri Marifarmu.
Sicer pa trenutno obe jemljeva Normia kapsule (probiotik, ki baje dokazano spreminja IgE odgovor v IgA) in zdi se mi, da se stanje izboljšuje.Kapsule dobite v lekarni.Lahko pa, da se stvari same popravljajo, da počasi prerašča AD in alergije.
lp