Pozdravljene!
Jaz sem lana38. Tista, ki je spraševala, kaj bi naredili... Nekaj me je računalnik zafrkaval v petek, pa sem vse zbrisala, zdaj pa doma nimam istega e-maila, kot v službi in nisem nogla do novega gesla, tako da sem morala zbrati novo ime in se registrirati. Bom pa č MIA38, dokler bom na bolniški.
Zanima pa me, a imate še katerega otroka, za tistim, ki ima Downov sindrom, ali se niste več odločile, da bi imele več otrok? Jaz imam enega otroka, ki je star 9 let, pa je zdrav. Nameravam imeti vsaj še enega in upam, da me ta usoda, da bi otrok imel kromosomsko okvaro ne bo več doletela. Verjamem, da nisem rojena pod tako "nesrečno zvezdo", da bi me nekaj kar je slučajno, doletelo kar dvakrat.
Je pa hudo, da vem v nosečnosti tega niso mogli odkriti. A bi katera od vas prekinila nosečnost, če bi ji to odkrili v nosečnosti, tako kot so meni? Moja odločitev je bila zelo težka. Pa še danes nisem tega prebolela, čeprev bo že skoraj en mesec minil. Pozabila pa tako ne bom nikoli. Mogoče bo bolečina manjša, če mi res uspe imeti še enega zdravega otroka. Upam, da je tudi zame nekje še sreča, drugače pa ne vem, če bom še kdaj srečna. Že res, da me osrečuje tudi prvi otrok, ampak kaj, ko mi v življenju še nekaj manjka...
Upam, da ste me razumele.
LP